Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, αποκάλυψε τα τρελά δρομολόγια που κάνει για να εκπλήξει τους υπαλλήλους στα καταστήματα της Apple σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο Τιμ Κουκ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα, The Telegraph, στο Λονδίνο, και στη συνέχεια στελέχη της εφημερίδας τον συνόδεψαν στην επίσκεψή του στο εντυπωσιακό κατάστημα της εταιρείας που βρίσκεται στο Covent Garden.

Το πρόβλημα λοιπόν με τον Τιμ Κουκ είναι ότι είναι τόσο διάσημος και τόσο συμπαθής από το προσωπικό που ο προγραμματισμός μίας επίσκεψης πολλές μέρες πριν θα προκαλούσε κατά πάσα πιθανότητα ένα χάος.

Αμέσως θα γινόταν γνωστή η επίσκεψη κι τότε θα μαζευόταν πλήθος κόσμου. Φυσικά, η δουλειά θα σταματούσε, ενώ το πιθανότερο είναι ότι θα το μάθαιναν και δημοσιογράφοι, οπότε θα έρχονταν και εκπρόσωποι του Τύπου.

Έτσι, το μόνο άτομο σε ένα Apple Store που γνωρίζει από πριν την επίσκεψη του Τιμ Κουκ στο κατάστημα είναι ο διευθυντής του καταστήματος.

Ο Τιμ Κουκ δεν μπορεί καν να μπει από την μπροστινή πόρτα ενός Apple Store.

Συνήθως προτιμά να μπαίνει από την πίσω πόρτα ώστε να κάνει έκπληξη στους εργαζομένους. Άλλωστε, κανένας από το προσωπικό δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ότι θα έρθει.

Για παράδειγμα, για την επίσκεψή του στο κατάστημα της Apple στο Covent Garden, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κατέφθασε πολύ νωρίς το πρωί, κατά τη διάρκεια της πρωινής σύσκεψης του προσωπικού.
Έτσι, είχε χρόνο να συζητήσει με τους εργαζομένους, να απαντήσει σε ερωτήσεις που είχαν για την Apple και αυθόρμητα οι εργαζόμενοι στο Λονδίνο άρχισαν να τον χειροκροτούν.

Στη συνέχεια, τον χαιρέτησαν ένας ένας με χειραψία και τράβηξαν selfies.