Ο Όμιλος Tolly, ένα ανεξάρτητο εργαστήριο δοκιμών παγκοσμίου φήμης, δημοσίευσε πρόσφατα συγκριτικά αποτελέσματα δοκιμών σε δικτυακές λύσεις campus κορυφαίων προμηθευτών. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, η λύση CloudCampus της Huawei υπερέχει στον κλάδο σε πέντε βασικές δυνατότητες: Στην αρχιτεκτονική της λύσης, στην αυτοματοποιημένη διαχείριση δικτύου, στις ευφυείς λειτουργίες και συντήρηση (O&M), στη διασφάλιση της εμπειρίας του χρήστη, στην ασφάλεια δικτύου και στη δυνατότητα επικοινωνίας με άλλα συστήματα (openness).

Η ευφυής σύνδεση των πραγμάτων και η μεταφορά των υπηρεσιών στο cloud αποτελούν σημεία αναφοράς των καιρών μας. Τις δύο παραπάνω τάσεις πρέπει να αντιμετωπίσουν τα δίκτυα campus εν μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων. Οι σημερινοί CIO επιχειρήσεων και οι διαχειριστές δικτύων αγωνίζονται σκληρά για να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε επίπεδο τόσο χρήστη όσο και εφαρμογής, σε μια εποχή που οι υπηρεσίες μεταβάλλονται με ταχύτατους ρυθμούς.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Όμιλος Tolly σχεδίασε 61 δοκιμές (test cases), 27 από τις οποίες είναι νέες, ακολουθώντας την αρχή της δημιουργίας ενός έμπειρο-κεντρικού (experience-centric) δικτύου campus και του ελέγχου του πλήρη κύκλου ζωής χρήσης και συντήρησης του δικτύου, από τον σχεδιασμό και την κατασκευή του μέχρι τη διατήρηση και την βελτιστοποίησή του. Στο ίδιο περιβάλλον δοκιμής, οι μηχανικοί της Tolly δοκίμασαν αυστηρά και διεξοδικά τη λύση CloudCampus της Huawei καθώς και μία παρόμοια λύση από έναν άλλο κορυφαίο προμηθευτή του κλάδου.

Τα αποτελέσματα των δοκιμών επιβεβαιώνουν ότι η λύση CloudCampus της Huawei υπερισχύει της λύσης του ανταγωνιστή, προσφέροντας απλούστερη αρχιτεκτονική, υψηλότερο επίπεδο αυτοματισμού, πιο ευφυές O&M, ισχυρότερη σύγκλιση ασφάλειας δικτύου και  καλύτερες διεπαφές για εύκολη διαλειτουργικότητα με τα προϊόντα τρίτων κατασκευαστών. Λαμβάνοντας υπόψιν τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η λύση CloudCampus της Huawei μπορεί να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να μειώσουν το χρόνο και τις επενδύσεις σε IT και O&M. Μπορεί επίσης να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να δημιουργήσουν δίκτυα με επίκεντρο τον χρήστη, αποφεύγοντας έτσι τα παράπονα χρηστών, βελτιωμένη σταθερότητα και αξιοπιστία δικτύου, μειωμένο κόστος O&M και αυξημένη λειτουργική αποδοτικότητα.

Ο Kevin Tolly, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Tolly, δήλωσε: «Σύμφωνα με τις  περιεκτικές δοκιμές μας, έχουμε εντυπωσιαστεί από τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά της Λύσης CloudCampus της Huawei, όπως η one-stop αρχιτεκτονική διαχείρισης, η αυτοματοποιημένη διαχείριση του πλήρη κύκλου ζωής και το ευφυές O&M. Πιστεύουμε ότι η λύση της Huawei θα δώσει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν τις νέες ευκαιρίες που προκύπτουν από τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην εποχή του cloud.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο Όμιλος Tolly διεξήγαγε ανεξάρτητες και άκρως απαιτητικές δοκιμές στη λύση CloudCampus της Huawei. Η έκθεση της Tolly αποτελεί μεγάλη βοήθεια για τους πελάτες μας ανεξαρτήτως τύπου και μεγέθους, για να κατανοήσουν καλύτερα τη λύση CloudCampus της Huawei», δήλωσε ο Li Xing, Πρόεδρος του Campus Network Domain, Data Communication Product Line της Huawei. «Κοιτάζοντας μπροστά, θα συνεχίσουμε να ακολουθούμε την “πλήρως ασύρματη δικτύωση, το παγκόσμιο δίκτυο, τη διαχείριση cloud και την έξυπνη O&M” φιλοσοφία καθώς και να παρέχουμε στους πελάτες και στους συνεργάτες μας τα πιο προηγμένα προϊόντα και λύσεις campus network.»

Περισσότερα σχετικά με τη Λύση CloudCampus της Huawei:

e.huawei.com/gr