Ένα από τα πρώτα “θύματα” των κινητών τηλεφώνων ήταν το ρολόι. Με τον ερχομό τους αντικατέστησαν πλήρως τη χρηστική λειτουργία των ρολογιών, με αποτέλεσμα να υποβαθμιστεί σ’ ένα απλό διακοσμητικό αξεσουάρ. Όλα αυτά μέχρι το λανσάρισμα των smartwatch, όπου το ρολόι άρχισε να διεκδικεί και πάλι τη θέση του στο χέρι μας. Το αυξανόμενο ενδιαφέρον των χρηστών στην παρακολούθηση της υγείας τους και το ευ ζην, η εξέλιξη της τεχνολογίας και η δημιουργικότητα πρωτοπόρων εταιρειών στον τομέα της τεχνολογίας μετέτρεψε το ρολόι στο απόλυτο τεχνολογικό αξεσουάρ που μπορεί να μην αντικαθιστά πλήρως το κινητό, αλλά σίγουρα μας δίνει περισσότερους λόγους να το κρατάμε στη τσέπη μας.

Ωστόσο, η ανάγκη για ένα ρολόι που θα συνδυάζει την αισθητική ενός συμβατικού πολυτελούς ρολογιού και τα χαρακτηριστικά ενός smartwatch παρέμενε…τουλάχιστον μέχρι τώρα! Διότι αυτό το καλοκαίρι, η HUAWEI, η νο1 εταιρεία σε smart wearables, λανσάρει δύο νέα μοντέλα της σειράς HUAWEI watch 3 series: το HUAWEI Watch 3 και HUAWEI Watch 3 Pro που αποτελούν τη χρυσή τομή τεχνολογίας και κομψότητας.

Ξαναβρές τη φόρμα σου, προστάτευσε την υγεία σου, μάθε καλύτερα το σώμα σου!

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν ετοιμάσου να πάρεις τον πλήρη έλεγχο της υγείας σου και να ζήσεις μία βελτιωμένη διαδραστική εμπειρία, καθώς η HUAWEI, ανεβάζει τον πήχη για ακόμη μία φορά με τα δύο νέα μοντέλα της να αποτελούν τον απόλυτο σύντροφο του κινητού σου και του ευ ζην σου.

Τα νέα έξυπνα ρολόγια βοηθούν τους χρήστες να έχουν ακόμα καλύτερο έλεγχο της υγείας τους με μία απίστευτη φιλική εμπειρία χρήσης. Καθιστώντας τα ιδανικά για όλους, ανεξάρτητου ηλικίας και βαθμού εξοικείωσης με την τεχνολογία. Τροφοδοτούμενα από το νέο λειτουργικό σύστημα HarmonyOS τα νέα HUAWEI Watch 3 Series προσφέρουν όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά των τελευταίας τεχνολογίας wearables της HUAWEI και πολλά περισσότερα!

Με την υγεία να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο αυτή την περίοδο, η σειρά HUAWEI watch 3 σου επιτρέπει να την προασπίσεις στο μέγιστο βαθμό. Αν είσαι άτομο με αυξημένο άγχος και στρες η καταγραφή παλμών θα σε βοηθήσει να το διαχειριστείς καλύτερα, αν είσαι μεγαλύτερης ηλικίας άτομο και μένεις μόνος η αναγνώριση πτώσης και το κουμπί ειδοποίησης έκτακτης ανάγκης SOS θα σου προσφέρουν την ασφάλεια που χρειάζεσαι, ενώ αν είσαι ξεχασιάρης σαν και εμάς το ρολόι σου θα σου υπενθυμίσει μέχρι και να πλύνεις τα χέρια σου! Για πρώτη φορά μάλιστα ένα smartwatch επιτρέπει και τον υπολογισμό της θερμοκρασίας του δέρματος.

Αθλήσου χωρίς περιορισμούς, υπολόγισε τους παλμούς σου και τσέκαρε τα μηνύματα σου ενώ κολυμπάς ή τρέχεις.

Είναι η ώρα της προπόνησης σου, ωστόσο περιμένεις και ένα σημαντικό μήνυμα, δεν χρειάζεται ούτε άγχος ούτε να κουβαλάς το βάρος του κινητού σου. Πλέον, μπορείς να τσεκάρεις ειδοποιήσεις ανενόχλητος, απλά με μία κίνηση του καρπού σου. Ενώ, χάρη στη λειτουργία eSIM η σύνδεση με το smartphone σου γίνεται πιο εύκολη από ποτέ, προκειμένου κινητό και smartwatch να μπορούν να μοιράζονται τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου και κατ’ επέκταση το ίδιο πρόγραμμα κινητής και δεδομένων. Ως αποτέλεσμα, μπορείς να πραγματοποιείς κλήσεις, να ακούς μουσική και να κατεβάζεις εφαρμογές χωρίς να είσαι συνδεδεμένος στο τηλέφωνό σου. Γεγονός που σου επιτρέπει να αφοσιωθείς πραγματικά σε αυτό που κάνεις εκείνη τη στιγμή!

Η ευκολία που προσφέρει η σειρά γίνεται ιδιαίτερα αισθητή σε όσους ταξιδεύουν αφού, οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν τη σειρά HUAWEI Watch 3 σε προσωπικό ταξιδιωτικό βοηθό τους και να δουν πληροφορίες για ταξί ή για την πτήση τους σηκώνοντας απλά τον καρπό τους, γλιτώνοντας έτσι την ταλαιπωρία του να πρέπει να βγάλουν από την τσέπη ή την τσάντα τους το smartphone, ενώ είναι φορτωμένοι με αποσκευές.

Κορυφαίο smartwatch με φινέτσα πολυτελούς ρολογιού

Το σώμα των ρολογιών είναι από στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι ύψιστης ποιότητας και αντοχής (Watch 3) και τιτάνιο (Watch 3 Pro) , ενώ η μεγάλη τους οθόνη αποτελείται  από εξαιρετικά καμπύλο 3D γυαλί (Watch 3) και κρύσταλλο από ζαφείρι (Watch 3 Pro)που προσδίδουν στην κομψότητα του σχεδιασμού και φυσικά στην τελική εικόνα ενός πολυτελούς και ταυτόχρονα δυναμικού smartwatch. Τα HUAWEI Watch 3 series είναι τα πρώτα smartwatches της HUAWEI που διαθέτουν περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση. Χάρη σε αισθητήρες αφής υψηλής ακρίβειας, οι χρήστες μπορούν να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση των εικόνων και να περιηγηθούν με ακρίβεια στις επιλογές του μενού.

Η HUAWEI Watch 3 Series είναι ευέλικτη και προσαρμόζεται στο γούστο του χρήστη. Διασκέδασε δημιουργώντας τα δικά σου κινούμενα πρόσωπα ρολογιού χρησιμοποιώντας σύντομα βίντεο 5-10 δευτερολέπτων που λαμβάνονται από το τηλέφωνό σας, επέλεξε τόσο ανάμεσα σε μεγάλη γκάμα από λουράκια, όσο και ανάμεσα σε δεκάδες γραφικά και themes και μετέτρεψε το ρολόι σου σε κάτι πραγματικά ξεχωριστό που θα ταιριάζει με κάθε ντύσιμό σου.

Κατασκευασμένα για να φοριούνται καθημερινά, τα νέα smartwatches της HUAWEI Watch 3 Series έχουν εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία η οποία μπορεί να ρυθμιστεί σε δύο καταστάσεις λειτουργίας. Σε Ultra-long Battery Life mode η μπαταρία του HUAWEI Watch 3 διαρκεί έως 14 ημέρες και του “Pro” μοντέλου 21 ημέρες. Σε λειτουργία Smart, το το HUAWEI Watch 3 αντέχει χωρίς φόρτιση έως και 3 ημέρες, ενώ το HUAWEI Watch 3 Pro αντέχει έως και 5 ημέρες.

Οι προπαραγγελίες ξεκίνησαν, απέκτησε τώρα το απόλυτο smartwatch της αγοράς και συμπλήρωσε τη συλλογή σου με δώρο απίθανα noise-cancelling ακουστικά. Πιο συγκεκριμένα, δώρο με κάθε HUAWEI Watch 3 τα HUAWEI FreeBuds 4i και με κάθε HUAWEI Watch 3 Pro τα HUAWEI FreeBuds Pro! Η προσφορά αφορά μόνο τις προπαραγγελίες και ισχύει μέχρι 11 Ιουλίου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr