Μόλις 48 ώρες χρειάστηκαν για να μετρήσει άλλη μια παγκόσμια επίδοση το πολύπαθο social networking, και αυτή τη φορά πρέπει να ευχαριστήσει τον πολυτελέστατο γάμο των Kim Kardashian και Kanye West.

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, η γαμήλια φωτογραφία του ζεύγους στο Instagram μάζεψε σε μόλις 48 ώρες όχι λιγότερα από 2 εκατομμύρια likes!

Και βέβαια είναι η φωτογραφία με τα περισσότερα likes σε όλη την ιστορία της κοινωνικής δικτύωσης, στέλνοντας τον «ρέκορντμαν» Justin Bieber σπίτι του. Η επίμαχη φωτογραφία του με τη Selena Gomez είχε αγγίξει το ορόσημο των 1,8 εκατομμυρίων likes, αν και χρειάστηκαν περισσότεροι από 5 μήνες για να φτάσει στο αστρονομικό νούμερο…

Και τι μαθαίνουμε από το νέο ρεκόρ; Ότι περισσότεροι από 2 εκατομμύρια άνθρωποι επιδοκίμασαν τον «γάμο του αιώνα», μιλώντας με όρους χλιδής, ασύλληπτου κόστους και περιττής πολυτέλειας.

Απολαύστε λοιπόν το ευτυχές ζεύγος να φιλιέται στην τελετή που έλαβε χώρα στη Φλωρεντία. Και κάτι ακόμα: η Kardashian, η οποία δεν παρέλειψε να προσθέσει το «West» στον λογαριασμό της στο Instagram, ανέβασε άλλη μια φωτογραφία με το ζευγάρι να κρατιέται χέρι-χέρι την ώρα που καταφτάνει στον χώρο της τελετής, η οποία συγκέντρωσε άλλο 1,5 εκατομμύριο likes!