Ένα δυναμικό χρόνο λειτουργίας ολοκλήρωσε το Caremarket.gr, το πρωτοποριακό διαδικτυακό κατάστημα της Μαρινόπουλος Α.Ε., διεκπεραιώνοντας περισσότερες από 15.000 παραγγελίες, και εδραιώνοντας την εμπιστοσύνη των 7.000 πελατών του.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις των καιρών και αναγνωρίζοντας τη ραγδαία εξέλιξη στις αγοραστικές ανάγκες μίας μεγάλης μερίδας των καταναλωτών, το Caremarket.gr ήταν η απόλυτα καινοτόμα λύση για να καλύψει τις ανάγκες τους. Δεν είναι τυχαίο ότι κατά τους 12 πρώτους μήνες λειτουργίας του, η σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος είχε περισσότερες από 90.000 επισκέψεις το μήνα, με μέσο χρόνο παραμονής 10 λεπτά, καθώς και περισσότερους από 50.000 μοναδικούς επισκέπτες το μήνα.

Την καθιέρωση του Caremarket.gr και τη διείσδυσή τους στην καθημερινότητα των καταναλωτών αποδεικνύουν και οι 18.353 εγγεγραμμένοι χρήστες στη σελίδα του, ενώ παράλληλα τα impressions του site ξεπερνούν τις 750.000 σελίδες ανά μήνα, με μέσο όρο 9 σελίδες ανά επίσκεψη. Τέλος, το γεγονός ότι η μέση παραγγελία των χρηστών ξεπερνά τα 130 ευρώ, καταδεικνύει ότι το διαδικτυακό σούπερ μάρκετ αποτελεί τον κύριο τρόπο που πραγματοποιούν πλέον πολλοί καταναλωτές τις βασικές τους αγορές.

Το πρωτοπόρο διαδικτυακό κατάστημα, που εγκαινίασε στις αρχές του 2013 η Μαρινόπουλος Α.Ε., δίνοντας νέα διάσταση στην αξία του ελεύθερου χρόνου, λειτουργεί 24 ώρες τη μέρα και διαθέτει πάνω από 14.000 κωδικούς προϊόντων.

Με χαμηλές τιμές και μοναδικές προσφορές, το Caremarket.gr, διευκολύνει καθημερινά τις αγορές των καταναλωτών, δίνοντας τους τη δυνατότητα να κάνουν τις αγορές τους εύκολα, ευχάριστα και οικονομικά καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας σε όποιο σημείο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και να βρίσκονται.

Η Μαρινόπουλος Α.Ε., ο μεγαλύτερος λιανεμπορικός όμιλος στη χώρα, δρώντας πάντα με βασικό σημείο αναφοράς το σεβασμό, την αξιοπιστία και την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε όλα τα επίπεδα, επενδύει στο ηλεκτρονικό εμπόριο, σηματοδοτώντας μια νέα σελίδα στις αγορές των καταναλωτών.