Τα ρεκόρ (και οι παραδόσεις) είναι για να σπάνε που λένε και στο ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά, το αφεντικό της Sony Computer Entertainment, Andrew House, δεν μπορούσε παρά να ευχαριστήσει τους fans, παλιούς και νέους, για τις 2,1 εκατομμύρια κονσόλες PS4 που έχουν πουληθεί έως σήμερα, τουλάχιστον σύμφωνα με τα στοιχεία που είχε η εταιρεία μέχρι εκείνη τη στιγμή στα χέρια της. Τώρα που μιλάμε, μπορεί η κονσόλα να έχει πουλήσει κι άλλα κομμάτια.

Η Αμερική μίλησε, η Ευρώπη το ίδιο, και γενικά η next-gen κονσόλα της Sony διατίθεται επίσημα σε 32 χώρες πλέον, ενώ στην Ελλάδα αναμένεται στις 13 Δεκεμβρίου με όλες τις τιμές. Μάλιστα, στο μήνυμα του Andrew House στο επίσημο blog του PlayStation, αναφέρεται πως το ταξίδι μόλις τώρα αρχίζει, και ότι στο μέλλον μας περιμένουν περισσότερα και καλύτερα.

Κάπως έτσι, έχει ξεκινήσει και η πλήρης αποκατάσταση των λειτουργιών του PSN, καθώς στο ίδιο blog αναφέρεται πως το What’s New είναι πλέον διαθέσιμο, ενώ σταδιακά επανέρχεται η δυνατότητα του Redeem Code για τους χρήστες. Ο λόγος που η επαναφορά του συγκεκριμένου feature καθυστερεί, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Sony θέλει να κοντρολάρει την κίνηση στο δίκτυό της, ώστε να μην πέσει από πολλά ταυτόχρονα downloads που ενδεχομένως να λάβουν χώρα. Μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου, χρόνος υπάρχει…

Πηγή: thegang.gr