Η HTC επαναπροσδιορίζει την εκζήτηση και την πολυτέλεια με το σύστημα των εξωτερικών ηχείων των 6.000 ευρώ!

Από τη μέρα που λανσαρίστηκε στην αγορά, το HTC One χαιρετίστηκε -και δικαίως- ως το smartphone με τα καλύτερα ηχεία του ανταγωνισμού.

Τα BoomSound speakers του παράγουν ήχο και δυνατό και καθαρό, κάνοντας τα αξεσουάρ ήχου σχεδόν άχρηστα. Σχεδόν!

Γιατί ως τμήμα της προωθητικής καμπάνιας της HTC, «Here’s To Creativity», η φίρμα υιοθέτησε το επιδεικτικό project του νεαρού σχεδιαστή Justin Wolter, που ονόμασε εύγλωττα Gramohorn II.

Κι αυτό γιατί αποτελεί υβριδικό σχεδιασμό των δύο αντικειμένων που σχηματίζουν το όνομά του:
του γραμμοφώνου (gramophone) και του κέρατος (horn). Πρόκειται λοιπόν για ενισχυτή ήχου που κάνει εκκωφαντικές τις μουσικές που αναπαράγονται από τα ενσωματωμένα ηχεία του smartphone.

Και βέβαια τίποτα ηλεκτρονικό δεν εμπλέκεται στη διαδικασία: μιλάμε για ρετρό ακουστική και μεθόδους από τα παλιά, όσο βέβαια κι αν η παραγωγή του γίνεται με σύγχρονες τεχνικές τρισδιάστατης εκτύπωσης!

Κι αν το μέγεθος και η αισθητική του Gramohorn II δεν σας κάνουν να εκπλαγείτε, θα το κάνει στα σίγουρα η τιμή του. Κι αυτό γιατί το dock, καμωμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και μπρούτζο, κοστίζει 6.000 ευρώ (8.000 δολάρια)!

Και είναι μάλιστα και ειδικά σχεδιασμένο για να φιλοξενεί αποκλειστικά το HTC One, μην περιμένετε λοιπόν να είναι συμβατό με κανένα άλλο smartphone. Μιλώντας για υπερβολές…