Τα Windows Phone παρουσιάζουν σημαντική ανάπτυξη

Απορροφούν πολλούς από τους χρήστες του Symbian και της BlackBerry


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑMOBILE
20:55
01/04/2013
Τα Windows Phone παρουσιάζουν σημαντική ανάπτυξη
1
loading

Είναι γεγονός πως τα Windows Phone έχουν ακόμα πολύ δρόμο να διανύσουν μέχρι να καταφέρουν να ανταγωνιστούν, σε επίπεδο πωλήσεων, τις πλατφόρμες της Apple και της Google. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχουν παρουσιάσει σημαντική πρόοδο μέσα στους τελευταίους 12 μήνες.

Η πραγματικότητα είναι πως η πλατφόρμα της Microsoft για smartphones, αναπτύσσεται συνεχώς, όπως υποστηρίζει η εταιρία αναλύσεων Kantar. Μάλιστα, αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι πως τα Windows Phone κερδίζουν έδαφος απορροφώντας πολλούς από τους χρήστες του Symbian αλλά και της BlackBerry.

Η μελέτη δείχνει πως τα Windows Phone, δεν έχουν καταφέρει ακόμα να διεκδικήσουν κάποιο ποσοστό από το iOS ή το Android. Φυσικά, η μετάβαση από το Symbian στο Windows Phone, ακούγεται φυσιολογική, αφού υπάρχουν αρκετοί χρήστες που παραμένουν πιστοί στη Nokia.

Τα αποτελέσματα δείχνουν σημαντική πτώση της BlackBerry (πρώην RIM), που μέσα σε 12 μήνες έφτασε στο 0,7% τη στιγμή που κατείχε το 3,6% το 2012. Συνολικά, τα ηνία της αγοράς διατηρεί η Google, με το Android και συνολικό ποσοστό 51,2%, τη στιγμή που το iOS της Apple ακολουθεί με 43,5%. Η Microsoft με χαρά βλέπει πως τα Windows Phone, ανέβηκαν από το 2,7% το Φεβρουάριο του 2012, στο 4,1% τον ίδιο μήνα του 2013.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Σκυλοπνιχτρης

    ΠΑΤΑΤΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει