Και ποιος δεν έχει φανταστεί να πετά πάνω από το καθημερινό χάος στους δρόμους και να φτάνει γρήγορα, άνετα και εντυπωσιακά στον προορισμό του;

Αυτό ακριβώς μας υπόσχεται λοιπόν η Astro, δίνοντας σάρκα και οστά στα πιο φουτουριστικά όνειρά μας!

Το «Astro Elroy Passenger Drone» είναι εδώ για να υπερβεί τα φυσικά όρια του ανθρώπινου κόσμου, όντας ένα τεχνολογικά προωθημένο drone σχεδιασμένο να πλοηγείται στην αστική ζούγκλα γρηγορότερα, ασφαλέστερα και σίγουρα διασκεδαστικότερα από κάθε επίγειο μέσο.

Προσφέρει πλήρως αυτόνομη πτήση και είναι πανάλαφρο, κατασκευασμένο εξολοκλήρου από ανθρακονήματα. Όσο για τη θέα από κει πάνω, τίποτα δεν τη διακόπτει, καθώς τα παράθυρα της καμπίνας εκτείνονται σε γωνία 360 μοιρών.

Ο επιβάτης το μόνο που κάνει είναι να εισάγει τον προορισμό του μέσω της οθόνης αφής και ένα απόλυτα ασφαλές 4G δίκτυο αναλαμβάνει να κάνει όλα τα υπόλοιπα. Εφοδιασμένο με 17 ρότορες, το Elroy πιάνει ταχύτητες της τάξης των 70 χλμ/ώρα, ενώ η αυτονομία πτήσης του είναι στα 25 λεπτά.

Όσο για την ηλεκτρική του καρδιά, είναι αθόρυβη και ολότελα φιλική στο περιβάλλον. Το drone μεταφέρει δύο επιβάτες και είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει στα περισσότερα γκαράζ αυτοκινήτων.

Ως ένα από τα πρώτα πλήρως αυτόνομα ιπτάμενα οχήματα της νέας εποχής, δεν είναι παρά η επιτομή του καινούριου που είναι πια προ των πυλών…