proho.gr

Λένε ότι η ύψιστη μορφή κολακείας, είναι η μίμηση. Αν πράγματι ισχύει αυτό, τότε η Apple έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένη καθώς μετά την κυκλοφορία του Siri οι ανταγωνιστές της έσπευσαν να παρουσιάσουν κάτι αντίστοιχο.

Το πιο χαρακτηριστικό ήταν βέβαια το S-Voice το οποίο διαθέτει το Galaxy SIII και το οποίο δεν υπολείπεται σε τίποτε από την υπηρεσία της Apple. Παράλληλα όμως μάθαμε ότι και η LG αναπτύσσει την δική της απάντηση. Το LG Quick Voice.

Δεδομένων των παραπάνω λοιπόν θα ήταν περίεργο αν η Google έμενε έξω από το παιχνίδι. Αν και ήδη έχει το Google Voice Actions το οποίο υπάρχει από το 2010 (παρόλο που δεν έχει προβληθεί σε τόσο μεγάλο βαθμό), από τον περασμένο Δεκέμβριο υπάρχει και το Project Majel (ή Google Assistant).

Μάλιστα μαθαίνουμε ότι η εταιρεία έχει επισπεύσει την ανάπτυξη του συστήματος (μετά και την εξαγορά της Clever Sense) και ότι μέσα στους επόμενους δύο μήνες πιθανότατα θα κυκλοφορήσει η πρώτη του έκδοση.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστά πολύ περισσότερα, υπάρχει η φήμη ότι η Google θα κάνει κάποια περιορισμένη παρουσίαση στην επερχόμενη Google I/O 2012 στο τέλος του μήνα.