Ο Ming-Chi Kuo είναι ένας άνθρωπος που ξέρει για την Apple καλύτερα και από την Apple.

Kάθε φορά που ανοίγει το στόμα του να μας πει για κάποια φήμη που κυκλοφορεί για τον κολοσσό, αποδεικνύεται πως η φήμη δεν είναι μόνο φήμη.

Ο Kuo έχει προβλέψει όλα τα νέα για τα προϊόντα της Apple των τελευταίων χρόνων, κάνοντας σαφές πως έχει πληροφόρηση εκ των έσω.

Και τώρα μας λέει πως τα νέα iPhones 12 αυτής της χρονιάς δεν θα έχουν τα πράγματα που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στη συσκευασία. Σύμφωνα πάντα με τον ίδιο, η Apple σχεδιάζει να σταματήσει να περιλαμβάνει στο κουτί τόσο τον power adapter όσο και τα EarPods για τα μοντέλα του 2020.

Ακόμα και στις συσκευασίες του iPhone SE θα σταματήσουν να υπάρχουν οι power adapters, αρχής γενομένης από το 2020. Η νέα αποκάλυψη του Kuo εμφανίστηκε για άλλη μια φορά στις γνωστές ιστοσελίδες AppleInsider, MacRumors και 9to5Mac.

Η Apple θέλει να αντισταθμίσει το αυξημένο κόστος της αναβάθμισης του iPhone στο 5G δίκτυο, σύμφωνα πάντα με τον Kuo, γι’ αυτό και θα έχει μικρότερες πια συσκευασίες για το smartphone της. Μικρότερες συσκευασίες σημαίνουν χαμηλότερα μεταφορικά, αλλά και περισσότερες πωλήσεις για τα AirPods φυσικά.

Μέχρι σήμερα η Apple περιλαμβάνει τα EarPods σε όλα τα iPhones, έναν 5W USB-A αντάπτορα στα iPhone 11 και iPhone SE και έναν 18W USB-C αντάπτορα στα iPhone 11 Pro και Pro Max.

Ο Kuo δεν μας λέει αν οι αλλαγές θα αφορούν σε όλη την γκάμα των iPhones ή μόνο στα συγκεκριμένα μοντέλα. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί ξανά…