Η Apple δείχνει με ένα πρόγραμμα πόσο πραγματικά πανίσχυρο είναι το νέο Mac Pro!

Όταν πρέπει να φανούν οι επιδόσεις, μια επαγγελματική εφαρμογή είναι η καλύτερη λύση


ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑAPPLE
8:17
24/06/2019
Η Apple δείχνει με ένα πρόγραμμα πόσο πραγματικά πανίσχυρο είναι το νέο Mac Pro!
2
loading

Η Apple έριξε πρόσφατα στην αγορά μια updated εκδοχή του Logic Pro X, του επαγγελματικού της προγράμματος επεξεργασίας ήχου.

Το software κρίθηκε κατάλληλο για να δείξει τις τρομακτικές δυνατότητες του νέου Mac Pro, καθώς η αύξηση των καναλιών ήχου που μπορεί να υποστηρίξει πια σε ένα αρχείο είναι επίσης τρομακτική.

Από τα 255 stereo audio tracks, τα 255 software instrument tracks και τα 255 aux channels, το Logic υποστηρίζει πια 1.000 για το καθένα! Και άλλα 1.000 external MIDI tracks. Έθεσε πράγματι νέα ορόσημα στα προγράμματα επεξεργασίας ήχου.

Γιατί να χρειάζεται όμως κάποιος 1.000 κανάλια ήχου; Ο ερασιτέχνης δεν θα τα χρειαστεί ποτέ, θα το κάνουν όμως όσοι επεξεργάζονται ήχο για τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, videogames και ηχογραφήσεις συναυλιών.

Η ομάδα ηχοληψίας του «Game of Thrones» αποκάλυψε πρόσφατα πως χρησιμοποίησε πάνω από 720 κανάλια στο πρόγραμμα που μεταχειρίζεται, στρώματα και στρώματα από ειδικά εφέ, ατμόσφαιρες, διαλόγους κ.λπ.

Η Apple ανακοίνωσε πως το νέο Mac Pro μπορεί να διαχειριστεί όλον αυτό τον κολοσσιαίο όγκο δεδομένων χωρίς πρόβλημα και έχει και βίντεο από την παρουσίαση για να πειστούν και οι πιο καχύποπτοι.

Μιλάμε βέβαια για ένα μηχάνημα που ξεκινά από τα 6.000 δολάρια…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Κωστίκας

    Να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Το νέο Mac Pro όντως έχει πολύ καλές δυνατότητες και υποστηρίζει βαριά αναβάθμιση αλλά ΜΟΝΟ αν το αναβαθμίσεις μπορεί να κάνει αυτά που γράφουν απο πάνω. Το βασικό μηχάνημα που ξεκινάει απο τις 6000 ευρώ (!) δεν σηκώνει πολλά πολλά. Αν δεν είσαι επαγγελματίας γραφίστας, μουσικός κτλ. και πάρεις Apple πρέπει να είσαι πολύ κορόιδο.

    1. avatar Messie Cannibal

      Συμφωνώ απόλυτα.Ακόμη όμως και για έναν απλό γραφίστα ή μουσικό το κόστος είναι υπέρογκο εάν ο χρόνος απόσβεσης του μηχανήματος δεν είναι σαφής.Το target group της Apple φαίνεται πλέον να είναι κυρίως μεγάλα στούντιο παραγωγής.Οι διαφημιστικές (τουλάχιστον στη χώρα μας) μάλλον δεν πρόκειται να ξοδέψουν περιουσίες για να εξοπλίσουν τους εργαζόμενους με αυτά τα θηρία, μιας και κάνουν θαυμάσια τη δουλειά τους με iMac.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει