Όπως ο ίδιος αναφέρει, μόλις έμαθε την επιχείρηση της ασφάλειας και τις εφόδους στα σπίτια, έσπευσε να δώσει κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της Νάξου όπου μένει-προφανώς φοβούμενος ότι θα καταστεί και ο ίδιος κατηγορούμενος- μιλώντας για τρεις από τους κατηγορούμενους, οι οποίοι φέρονται αναμεμειγμένοι στο κύκλωμα του στησίματος των ποδοσφαιρικών αγώνων.

Τι λέει στην κατάθεση του που υπάρχει μέσα στη δικογραφία

«Ξεκίνησα να παίζω παράνομο στοίχημα όταν γνώρισα τον Γ. Τσ….ίδη, ο οποίος με διαβεβαίωσε ότι παίζοντας μαζί του τα λεφτά, τα κέρδη μου είναι σίγουρα, οι αποδόσεις είναι 0,05 πάνω από το κουπόνι του ΟΠΑΠ και ότι συνεργάζεται με τους Ντότση και Ζαβαντία, οι οποίοι διατηρούσαν καφετέρια στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Στο ισόγειο ήταν η καφετέρια και στον πρώτο όροφο έπαιζαν παράνομα στοιχήματα.

Επίσης μου είπε ο Τσ…ίδης ότι οι Ντότσης και Ζαβαντίας συνεργάζονται με τον Καρακούλια, ο οποίος διατηρεί μεγάλο γραφείο παράνομου στοιχήματος στην Αθήνα και είναι ο εγκέφαλος, είναι αυτός ο οποίος στο τέλος πληρώνει και πληρώνεται και έχει το μηχάνημα, τον αποκαλούμενο ΚΙΝΕΖΟ, το οποίο στέλνει τα παράνομα στοιχήματα στην ΚΙΝΑ, όπου εδρεύει κεντρικό γραφείο που συγκεντρώνονται όλα τα παράνομα στοιχήματα από όλον τον κόσμο» αναφέρει στην κατάθεσή του ο μάρτυρας, υποστηρίζοντας ότι ο Τσ….ίδης τον είχε πείσει ότι δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει τα χρήματά του……

Ωστόσο μέσα σε 3 χρόνια έχασε 200.000 ευρώ και αναγκάστηκε πέραν των δανείων, να εκδώσει και επιταγές στο όνομά της συζύγου του, ενώ τον Ιούλιο το σπίτι του βγαίνει στον πλειστηριασμό……

Όπως αναφέρει ο μάρτυρας, ο κατηγορούμενος Ντότσης, είναι σύμφωνα με όσα του έχει πει ο Τσ….ίδης μάνατζερ του Γιάννη Παπαδόπουλου, ποδοσφαιριστή της Σάλκε, που παίζει στην Γερμανία. Η σχέση του με τον Τσ….ίδη δεν ήταν όπως φαίνεται και τόσο «καθαρές» αφού όπως υποστηρίζει ο μάρτυρας έπεσε θύμα παραπλάνησής του.

«Ο Τσ…ίδης μου έλεγε να παίζω κάποια παιχνίδια τα αποτελέσματα των οποίων στο τέλος ήταν αντίθετα από αυτά που μου έλεγε……..» καταλήγει ο μάρτυρας.