Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που προσφέρει έντονα συναισθήματα. Αυτό είναι κάτι γνωστό, ωστόσο είναι άλλο να το βλέπεις ως θεατής και άλλο να είσαι μέσα στους πρωταγωνιστές. Γιατί όσοι ανήκουν στη δεύτερη κατηγορία, βιώνουν τις στιγμές πολύ πιο έντονα, με αποτέλεσμα κάποιες φορές να ξεφεύγουν.

Κάτι τέτοιο συνέβη χθες το βράδυ στον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο, στην ισοπαλία της Ρόμα με την Αταλάντα. Το 3-3 από μόνο του ως σκορ δείχνει πόσο συναρπαστικό ήταν το παιχνίδι, με τη διακύμανσή του να ήταν ακόμη πιο… τρελή. Ο προπονητής των «τζιαλορόσι», λοιπόν, ξέσπασε όταν ο Κώστας Μανωλάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας μια κλοτσιά και στη συνέχεια μια γροθιά στον πάγκο της ομάδας του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σπάσει το χέρι του.

Σύμφωνα με τη διάγνωση, ο Ντι Φραντσέσκο υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετακάρπιο του αριστερού του χεριού και για τον λόγο αυτό μπήκε σήμερα στο χειρουργείο, προκειμένου να αποκατασταθεί η ζημιά που προκάλεσε στον εαυτό του. Για τον λόγο αυτό, θα απουσιάσει από τη σημερινή προπόνηση της Ρόμα, με τους βοηθούς του να αναλαμβάνουν τη δουλειά.

Δείτε το ξέσπασμα του Ντι Φραντσέσκο: