Αισιόδοξος εμφανίστηκε ο Νίκος Μαχλάς για την αναμέτρηση της Εθνικής με την Ακτή Ελεφαντοστού την Τρίτη.

Μιλώντας στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο παλαίμαχος φορ χαρακτήρισε επικίνδυνη ατομικά ομάδα, αλλά άναρχη τακτικά κι έτσι ευάλωτη την ομάδα του Λαμουσί.

Παράλληλα σχολίασε τη διάταξη που τα ρεπορτάζ από τη Βραζιλία αναφέρουν πως θα επιλέξει ο Φερνάντο Σάντος.

Αναλυτικά, ο Νίκος Μαχλάς μίλησε για:

– Τη διάταξη της Εθνικής απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού:

«Ακούω πως ο κ. Σάντος σκέφτεται να βάλει στον άξονα τον Σαμαρά και στα άκρα Κονέ και Χριστοδουλόπουλο. Είναι μια πολύ καλή επιλογή, γιατί και ο Σαμαράς μπορεί να γίνει επικίνδυνος στον άξονα, ενώ τόσο ο Κονέ όσο και ο Χριστοδουλόπουλος μπορούν από τα άκρα να κάνουν ζημιά δημιουργώντας ή και σκοράροντας. Αν έχουμε το ίδιο πάθος και την ίδια συγκέντρωση με το παιχνίδι απέναντι στην Ιαπωνία, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

– Την αντίπαλο της Εθνικής:

«Η Ακτή Ελεφαντοστού έχει καλούς παίκτες, αλλά είναι τακτικά άναρχη. Μπορούμε να βρούμε χώρους για να τους χτυπήσουμε. Θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα κάποιους παίκτες, όπως ο Ζερβίνιο, ο Γιάγια Τουρέ και ο Ντρογκμπά. Γενικά όμως είναι ομάδα του ύψους και του βάθους».

– Την απόδοση των αστέρων στο Μουντιάλ:

«Περιμένεις κάποια πράγματα παραπάνω από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, αλλά μην ξεχνάμε πως έχουν παίξει πολλά ματς και είναι κουρασμένοι. Γενικά παρακολουθούμε ένα καλό Μουντιάλ, με όμορφο θέαμα, πολλά γκολ και γρήγορο ρυθμό».

Πηγή: sport-fm.gr