Ελπίδες υπάρχουν. Τόσο αγωνιστικές όσο και βαθμολογικές. Η Ελλάδα είναι ακόμη εδώ. Αυτό λέμε κι αυτό πιστεύουμε για τα δυο ματς που έχουν απομείνει.

Για τη στατιστική και με βάση τελευταία έρευνα από ισπανική εταιρεία, τόσο η «γαλανόλευκη» όσο και η ίδια η Ισπανία θα αποκλεισθούν από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά της bayesforecast η ελληνική ομάδα θα τερματίσει στην τρίτη θέση πάνω από την Ιαπωνία με Κολομβία και Ακτή να προκρίνονται στους 16. Για την Ελλάδα βγάζει πιθανό αποτέλεσμα τη νίκη με 1-0 επί της Ιαπωνίας και την ήττα με το ίδιο σκορ κόντρα στην Ακτή.

Αντίστοιχα, στον όμιλο της Ισπανίας, η πρωταθλήτρια κόσμου και Ευρώπης αποκλείεται ως Τρίτη του γκρουπ πίσω από Ολλανδία και Χιλή. Με βάση τη στατιστική της συγκεκριμένης έρευνας μετά και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής στους πρώτους έξι ομίλους ο τελικός θα είναι Βραζιλία-Ολλανδία!

Αναλυτικά τα ζευγάρια στις επόμενες φάσεις ως και τον αγώνα που θα κρίνει τον Παγκόσμιο τίτλο:

Φάση των 16: Βραζιλία-Χιλή, Κολομβία-Αγγλία, Γαλλία-Νιγηρία, Γερμανία-Βέλγιο, Ιταλία-Ακτή Ελεφαντοστού, Ολλανδία-Μεξικό, Αργεντινή-Ελβετία και Ρωσία-Πορτογαλία.

Προημιτελικά: Βραζιλία-Αγγλία, Ιταλία-Ολλανδία, Γαλλία-Γερμανία, Αργεντινή-Πορτογαλία.

Ημιτελικά: Βραζιλία-Γερμανία και Ολλανδία-Αργεντινή.

Τελικός: Βραζιλία-Ολλανδία.

Πηγή: Sport-fm.gr