Σε ένα μέτριο βράδυ της, η Αργεντινή χρειάστηκε μια «μαγική» έμπνευση του Λιονέλ Μέσι για να επικρατήσει 2-1 της εξαιρετικής Βοσνίας που έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Αργεντινή όχι μόνο δεν έπεισε στην πρεμιέρα της στο Μουντιάλ, αλλά αν δεν ήταν ο Λιονέλ Μέσι να αποδείξει για ποιο λόγο είναι ο ηγέτης της, πιθανώς να είχε πέσει «θύμα» έκπληξης.

Χάρη σε ένα φοβερό γκολ του «Λίο» (κι ενώ είχε προηγηθεί το πιο γρήγορο αυτογκόλ σε Παγκόσμιο Κύπελλο, του Κολάσινατς στο 3′), η «μπιανκοσελέστε» επικράτησε 2-1 της εξαιρετικής Βοσνίας, που αν και πρωτάρα, αν και έφυγε απογοητευμένη απ’ το «Μαρακανά» (δεν ήταν αρκετό το γκολ του Ιμπίσεβιτς στο 85′), κατάφερε να… κλέψει τις εντυπώσεις!

Αφεντικό εξ’ αρχής πλέον βαθμολογικά οι Λατινοαμερικάνοι κι ενώ η πρώτη αγωνιστική στον έκτο όμιλο ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το ματς της Νιγηρίας κόντρα στο Ιράν.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αργεντινή (Σαμπέγια): Ρομέρο, Γκαράι, Καμπανιάρο (46’ Γκάγκο), Ζαμπαλέτα, Ντι Μαρία, Μέσι, Μάξι Ροντρίγκεζ (46’ Ιγκουαΐν), Μασεράνο, Ρόχο, Φερνάντεζ, Αγουέρο (87’ Μπίλια)

Βοσνία (Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μπίτσακσιτς, Σπάχιτς, Κολάσινατς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς (74’ Μεντούγιναν), Τζέκο, Μούιτζα (69’ Ιμπίσεβιτς), Λούλιτς, Χαΐροβιτς (71’ Βίσκα)

Πηγή: sport-fm.gr