Στη διαφήμιση γνωστής βραζιλιάνικης μπύρας, που είναι χορηγός του Παγκοσμίου Κυπέλλου και η οποία δίνει το μουντιαλικό καλωσόρισμα της Βραζιλίας στην Ιταλία μια χαρούμενη ομάδα Βραζιλιάνων υποδέχεται μια αντιπροσωπεία Ιταλών, στους οποίους προσφέρει ιταλικές σπεσιαλιτέ υπό τους ήχους του αυτοσχέδιου τραγουδιού τους που πατάει πάνω στις νότες του ιταλικού εθνικού ύμνου και με τους στίχους του να κινούνται ανάμεσα στα ιταλικά και στα πορτογαλικά, αναφέροντας σε αυτούς το τι έχει προσφέρει η Ιταλία στη Βραζιλία.

«Ιταλοί, όλοι οικογενειάρχες, όλοι καλοί άνθρωποι, τραγουδώντας μάμα μία, μας έχουν προσφέρει τα μακαρόνια, τα κανελόνια, το πανετόνε (το ιταλικό τσουρέκι Χριστουγέννων) και το καλύτερο και πάνω από όλα μας έχουν δώσει το τέταρτο», αναφέρει το τραγούδι τους.

Μετά η μουσική σταματάει και έρχεται το δυνατό τους… πιάτο, ένας ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα των «ατζούρι» με το νούμερο 10 στην πλάτη και την κοτσίδα, ο οποίος χάνει το πέναλτι στην μινιατούρα άδεια εστία ενώπιόν του, προκαλώντας την έκρηξη ενθουσιασμού των Βραζιλιάνων.

Η αναφορά ασφαλώς είναι στο χαμένο πέναλτι του Ρομπέρτο Μπάτζο στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1994, στον τελικό, ο οποίος βρήκε τη Βραζιλία νικήτρια στα πέναλτι, με την χώρα της σάμπας να γιορτάζει τον τέταρτο μουντιαλικό της τίτλο. Το σποτ δε, τελειώνει με το εξής σλόγκαν: Ιταλοί, καλώς ήρθατε στη γειτονιά μας!

Δείτε το σποτ

Περισσότερα θέματα για το ποδόσφαιρο και τους οπαδούς στο tifosi.gr