Στη διάθεση του Τσέζαρε Πραντέλι και της εθνικής Ιταλίας για τον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας θα είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι ή τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο γιατρός της ομάδας, Ενρίκο Καστελάτσι.

«Μπορεί να παίξει. Προπονείται σκληρά. Είχε μια υπερφόρτωση από την δουλειά αλλά το αντιμετωπίσαμε. Είναι στην διάθεση του προπονητή και είναι έτοιμος να αγωνιστεί», ήταν η τοποθέτηση του Καστελάτσι στην επίσημη ιστοσελίδα της Μίλαν.

Ο 24χρονος επιθετικός είχε κάποια προβλήματα στους μύες κατά την διάρκεια των φιλικών προετοιμασίας της εθνικής Ιταλίας για το Μουντιάλ, ωστόσο μετά και την διάγνωση του γιατρού τον «Ατζούρι» μπορεί να θεωρείται ετοιμοπόλεμος απέναντι στην Αγγλία.

Επιπλέον, ο Καστελάτσι αποκάλυψε πως και ο Τζουζέπε Ρόσι ήταν ιατρικά έτοιμος, όμως ήταν πολύ πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης.

«Από ιατρικής πλευράς, έχει θεραπευτεί αρκετά καλά. Είναι φανερό όμως πως ο Τζουζέπε δεν έχει την απαραίτητη φυσική κατάσταση. Ήταν μια απόφαση που πάρθηκε για πολλούς λόγους», ήταν η παραδοχή του για τον επιθετικό της Φιορεντίνα που ταλαιπωρείται από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο.

Πηγή: Sport-fm.gr