Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ευχαρίστησε τον κόσμο της Πορτογαλίας για την στήριξη του και υποσχέθηκε ότι η εθνική του ομάδα θα επιστρέψει πιο δυνατή.

Ο Ρονάλντο και η παρέα του δεν κατάφεραν να επικρατήσουν του Βελγίου, με αποτέλεσμα να αποκλειστούν πρόωρα από το Euro. Ο Πορτογάλος αστέρας παρά τις όποιες προσπάθειες κατέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο στους «8» της διοργάνωσης.

Ωστόσο, μέσω των social media ο «CR7» έστειλε το δικό του μήνυμα κι αφού πρώτα ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη, υποσχέθηκε πως η εθνική του ομάδα θα επιστρέψει πιο δυνατή.

«Δεν καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε και αποχωρήσαμε από την διοργάνωση νωρίτερα από ότι θέλαμε. Αλλά είμαστε περήφανοι για το ταξίδι μας, δώσαμε τα πάντα για να διατηρήσουμε τον τίτλο των πρωταθλητών Ευρώπης και αυτή η ομάδα απέδειξε ότι μπορεί ακόμα να δώσει μεγάλη χαρά στη χώρα μας.

Οι οπαδοί μας ήταν εκεί και μας υποστήριζαν από την αρχή έως το τέλος. Τρέξαμε και αγωνιστήκαμε και γι’ αυτούς, προκειμένου να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη που μας έδειξαν. Δεν ήταν δυνατό να φτάσουμε εκεί που όλοι θέλαμε, αλλά θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους. Συγχαρητήρια στο Βέλγιο και καλή τύχη σε όλες τις ομάδες που συνεχίζουν στην διοργάνωση. Όσο για εμάς, θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Ρονάλντο.

Πηγή: gazzetta.gr