Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 22:00 την Πόρτο για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της αναμέτρησης είναι ο Ζοσέ Σα, καθώς πριν μετακομίσει στον Πειραιά, άνηκε στο δυναμικό των «δράκων».

Ο Πορτογάλος διεθνής γκολκίπερ, μίλησε στην εφημερίδα της πατρίδας του, O’ Jogo, στην οποία -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε στην πορεία των Πειραιωτών, ενώ σχολίασε και αυτή της πρώην ομάδας του, με την οποία όπως είπε είναι «δεμένος».

«Βρισκόμαστε στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του Σα, ο οποίος μάλιστα ρωτήθηκε και για την αποχώρηση του Αμπέλ Φερέιρα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ και αν αυτή ευνόησε τον Ολυμπιακό.

«Ειλικρινά δεν ξέρω. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω αν έχει κάποια συνέπεια ή όχι η αποχώρηση του, αλλά από τότε που αποχώρησε, έχουν αρχίσει και σημειώνουν περισσότερες νίκες», ήταν η απάντηση του Πορτογάλου γκολκίπερ.

Κληθείς να σχολιάσει την πορεία της Πόρτο, είπε: «Το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημα και πολλά μπορούν να αλλάξουν. Οι ομάδες είναι ισχυρότερες και αυτό είναι καλό. Είμαι “δεμένος” με την Πόρτο και δεν ελπίζω απλά, αλλά πιστεύω πως δεν θα παραμείνει στην τρίτη θέση».