Η άφιξη του Κριστιάνο, την έκανε καλύτερη. Για την ακρίβεια, την καλύτερη… ever! Η Γιουβέντους έχει πραγματοποιήσει το πιο θετικό ξεκίνημα σε 18 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, ξεπερνώντας τις προηγούμενες κορυφαίες επιδόσεις της κατά έναν βαθμό!

Οι «μπιανκονέρι» βρίσκονται στην κορυφή και στο +9 από τη Νάπολι έπειτα από 18 παιχνίδια στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Οι 50 βαθμοί που έχει συγκεντρώσει το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, λόγω των 16 νικών και των 2 ισοπαλιών που έχει η αήττητη ομάδα από το Τορίνο μέχρι και αυτή τη στιγμή, είναι πλέον το καλύτερο ξεκίνημα που έχει καταγράψει στο πρωτάθλημα ever ο σύλλογος και η αλήθεια είναι ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο… πιστώνεται μεγάλο μερίδιο, αφού έσωσε τον βαθμό με το γκολ του στο 2-2 με την Αταλάντα.

Οι προηγούμενες καλύτερες επιδόσεις των «μπιανκονέρι» ήταν το 2006 και το 2014, όταν έπειτα από τον ίδιο αριθμό αγώνων και τις δύο χρονιές η ομάδα είχε 49 βαθμούς, παρ’ όλα αυτά, το πρωτάθλημα του 2006 ως γνωστόν αφαιρέθηκε λόγω της συμμετοχής στο σκάνδαλο calciopoli…

Πηγή: gazzetta.gr