Ο Ολυμπιακός πέτυχε μια εντυπωσιακή νίκη χθες το βράδυ με αντίπαλο τη Μίλαν (3-1), πανηγύρισε μια πρόκριση που έμοιαζε εξαιρετικά δύσκολη -αλλά οι παίκτες του Μαρτίνς την έκαναν να μοιάζει εύκολη- και βύθισαν στην απογοήτευση τον ιταλικό σύλλογο.

Το κάζο για τους «ροσονέρι» ήταν μεγάλο, με τον ιταλικό Τύπο να… σφάζει με το γάντι την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο. Πιο επικριτικό είναι το πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport, εφημερίδας με βάση το Μιλάνο, που ειδικεύεται στο ρεπορτάζ της ομάδας, που έχει τίτλο «Κόλαση» για τη Μίλαν.

Από την πλευρά της η Corriere dello Sport, με βάση τη Ρώμη, έχει τίτλο -αλλά δεύτερο θέμα- για το χθεσινοβραδινό παιχνίδι «Πατατράκ», ενώ αναφέρει ότι «Ο Γκατούζο έχασε με 3-1 στην Αθήνα και αποχαιρέτισε την Ευρώπη».

Όσον αφορά στην Tuttosport, που έχει ως βάση της το Τορίνο, στο δικό της πρωτοσέλιδο υπάρχουν δύο μεγάλα θέματα για τη Γιουβέντους και ένα μικρό χτύπημα στο πλάι για τη Μίλαν, όπου αναφέρεται πως ο σύλλογος της Λομβαρδίας «Είπε αντίο στο Europa League».

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των Ιταλών: