Ντι Μαρία: Η Ρεάλ δεν με άφησε να παίξω στον τελικό του Μουντιάλ

«Θα έπαιρνε τον Χάμες Ροδρίγκες και ήθελε να μην τραυματιστώ, ώστε να πουλήσει και να αδειάσει η θέση»


ΑΘΛΗΤΙΚΑΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
19:56
26/06/2018
Ντι Μαρία: Η Ρεάλ δεν με άφησε να παίξω στον τελικό του Μουντιάλ
1
loading

Ο Ανχελ Ντι Μαρία αποκάλυψε γιατί οι Μαδριλένοι του απαγόρευσαν να διεκδικήσει το Μουντιάλ του 2014, θέλοντας να τον πουλήσουν εξαιτίας του Χάμες Ροδρίγκες.

«Είχα πρόβλημα τραυματισμού. Πονούσα, αλλά έκανα καλή δουλειά και πίστευα ότι θα προλάβαινα, έστω και έτσι. Είπα στον γιατρό της Εθνικής ότι θα έκανα τα πάντα για να αγωνιστώ και ότι δεν θα έχαναν τον τελικό.

Ωστόσο, την προηγούμενη μέρα εκείνος εμφανίστηκε με έναν φάκελο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, εξηγώντας μου ότι δεν μου επιτρεπόταν να παίξω, εξαιτίας του προβλήματός μου και ότι η Εθνική θα είχε τεράστιο πρόβλημα εάν τραυματιζόμουν. Αμέσως κατάλαβα τι συνέβαινε. Η Ρεάλ θα έπαιρνε τον Χάμες Ροδρίγκες και ήθελε να μην τραυματιστώ, ώστε να πουλήσει και να αδειάσει η θέση».

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar ΚΑΚΤΟΣ.

    Αυτά που λέει ο Ντι Μαρία για τον τελικό του Μουντιάλ το 2014... είναι γνωστά. Άλλωστε είχε γίνει ολόκληρος θόρυβος τόσο τις παραμονές του τελικού όσο και μετά τον τελικό. Μάλιστα κάποιοι είχαν αφήσει και υπονοούμενα για συμφωνίες κάτω από το τραπέζι... της Γερμανικής Ομοσπονδίας και της Ρεάλ Μαδρίτης... και ότι στην πραγματικότητα ΔΕΝ ήταν μην τυχόν τραυματιστεί, αλλά αυτή ήταν η πρόφαση για να ΜΗΝ παίξει.
    Αλλά αυτά είναι γνωστά και περασμένα... που βοηθάνε στην δεδομένη στιγμή?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει