κόμη μία χρονιά ολοκληρώθηκε και ο Παναθηναϊκός απέτυχε παταγωδώς, έγραψε αρνητική ιστορία με την πέμπτη θέση και φυσικά για αυτή την κατάσταση, απόλυτος υπεύθυνος είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος και οι επιλογές του. Ο ισχυρός άνδρας του κλαμπ δεν μαθαίνει από τα λάθη του, δεν δημιουργεί ποδοσφαιρικές συνθήκες επιτυχίας και ο σύλλογος συνεχίζει στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα που μπορεί να πεθαίνει τελευταία αλλά στο «τριφύλλι» δεν φαίνεται να υπάρχει καν στον ορίζοντα!

Όπως έχουμε αναφέρει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Αλαφούζος έχει πάρει πάνω του, το θέμα του νέου προπονητή. Είναι εκείνος που τσεκάρει όλους τους υποψηφίους, θα είναι αυτός που θα κάνει τις επαφές και στο τέλος θα πάρει την τελική απόφαση, με ό, τι και αν σημαίνει αυτό για την ποδοσφαιρική διαδικασία της υπόθεσης. Αυτή την στιγμή υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στο μυαλό του «mr. ΣΚΑΪ». Εντός της εβδομάδας θα γίνουν οι απαραίτητες επαφές και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται να έχει προκύψει… λευκός καπνός και ο νέος τεχνικός θα σηκώσει μανίκια ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Από κει και πέρα, στον αέρα βρίσκεται η παραμονή του Πιέρ Ντρεοσί. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής εδώ και αρκετό καιρό δεν παρουσιάζει έργο, είναι ξένο σώμα στον οργανισμό της ομάδας, δεν δείχνει την διάθεση και την όρεξη που απαιτεί η θέση του και χρεώνεται μια σειρά από λανθασμένες επιλογές, με κυριότερη την εισήγηση παραμονής του Λάζλο Μπόλονι στα play offs, καθώς για όσους το λησμονούν, με τον Ρουμάνο τεχνικό στον πάγκο ο Παναθηναϊκός έκανε 1 νίκη σε 8 παιχνίδια και έχασε οριστικά και αμετάκλητα το τρένο της Ευρώπης. Βρίσκεται σε δύσκολη θέση και ενδεικτικό του τρόπου που λειτουργεί είναι το γεγονός πως ενώ η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και έχει δεκάδες θέματα ανοιχτά, εκείνος την Τετάρτη αναχωρεί για την πατρίδα του.

Πηγή: gazzetta.gr