Ο ΠΑΣ προηγήθηκε μόλις στο 5′, ο Ολυμπιακός ισοφάρισε νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν έβαλε άλλο γκολ και έχασε τους πρώτους βαθμούς.

Στην πρώτη φάση του παιχνιδιού οι γηπεδούχοι «πάγωσαν» τους ερυθρόλευκους, αφού στο 5′ ο Σεμέδο άργησε να πάει πάνω στον Παμλίδη και έτσι αυτός πρόλαβε να σουτάρει και να κάνει το 1-0. Η αντίδραση των Πειραιωτών ήταν να αρχίσουν να πιέζουν ψηλά και να ψάχνουν τον τρόπο για την ισοφάριση.

Θα μπορούσαν να τη βρουν στο 36′, όταν η σέντρα του Βαλμπουενά βρήκε τον Σεμέδο, αλλά αυτός δεν είχε καλή ισορροπία και τελικά η μπάλα έφυγε άουτ. Αυτή ήταν και η τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προχωράει στην πρώτη του αλλαγή με την έναρξη του δεύτερου.

Έξω ο Εμβιλά, μέσα ο Φορτούνης και στο 51′ αυτός ήταν που έκανε ωραία σέντρα για τον Ελ Αραμπί, ο οποίος με κεφαλιά ισοφάρισε (1-1). Ο Μαροκινός, μάλιστα, στο 59′ θα μπορούσε να ανατρέψει πλήρως την κατάσταση και να βάλει μπροστά στο σκορ τον Ολυμπιακό, αλλά το παράκανε με τις ντρίμπλες και τελικά η ευκαιρία χάθηκε.

Ακόμη πιο κοντά στο γκολ, πάντως, έφτασε ο ΠΑΣ στο 71′, όταν στο σουτ του Κριζμάν ο Τζολάκης δεν έβαλε καλά τα χέρια του και η μπάλα πήγε στο δοκάρι και επέστρεψε στην αγκαλιά του, χωρίς να περάσει τη γραμμή. Το ματς ήταν ανοιχτό και στο 83′ ήταν η σειρά των ερυθρόλευκων να πλησιάσουν στο γκολ αλλά ο Χασάν έχασε μεγάλη ευκαιρία, ενώ στο 91′ που βρήκε όντως δίχτυα μετά το δοκάρι του Ελ Αραμπί σε κεφαλιά, το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR επειδή ο Μαροκινός ήταν σε θέση οφσάιντ.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Σάλιακας, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πίρσμαν, Σιόντης (86′ Λιάσος), Καρτάλης (73′ Ντομίνγκεθ), Κάστρο, Νάουμετς (57′ Λέο), Παμλίδης (86′ Λώλης), Κριζμάν.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Εμβιλά (46′ Φορτούνης), Μπουχαλάκης, Καμαρά, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς (69′ Χασάν), Αραμπί.