Ήρεμος και ξεκάθαρος ήταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης προς τους παίκτες της ΑΕΚ, στην επίσκεψη του στα Σπάτα.

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης πήγε στο προπονητικό κέντρο για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές μετά το 1-1 με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των πλέι οφ, σε ένα ματς όπου υπήρξαν σημάδια απειθαρχίας, όπως για παράδειγμα με το επεισόδιο Βέρντε – Βράνιες ή με τον Σιμόες που δεν έδωσε το χέρι του στον Μάσιμο Καρέρα όταν έγινε αλλαγή.

«Εύχομαι να είστε όλοι καλά, περάσαμε όλοι μια δύσκολη περίοδο με τον κορονοιό, εύχομαι πάνω απ’ όλα υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας και το κλαμπ είναι δίπλα σας σε οποίο πρόβλημα παρουσιαστεί», είπε αρχικά ο Μελισσανίδης προς τους κιτρινόμαυρους, για να εστιάσει στη συνέχεια στο αγωνιστικό κομμάτι και σε όσα προαναφέραμε.

«Δεν ξεκινήσαμε καλά με τον Παναθηναϊκό αλλά έχουμε μπροστά μας δυο στόχους να πετύχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα είμαστε καλύτεροι και ότι μπορούμε να τους πετύχουμε», ήταν τα λόγια του και πρόσθεσε.

«Σε καμία περίπτωση, πάντως, δεν πρέπει να έχουμε ξανά τέτοιες συμπεριφορές που προσβάλλουν και τους συμπαίκτες σας αλλά και τον σύλλογο».

Τέλος, πριν… αποσυρθεί για να συζητήσει με τον Ίλια Ίβιτς για θέματα που αφορούν τον αγωνιστικό σχεδιασμό, αναφέρθηκε και στο θέμα των περικοπών της τάξης του 12% στις ετήσιες απολαβές, που πρότεινε η διοίκηση στους ποδοσφαιριστές.

«Το κλαμπ αποφάσισε αυτό που λόγω της οικονομικής συγκυρίας επιτρέπει η FIFA και η UEFA γιατί η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη και βήμα-βήμα βλέπουμε πως εξελίσσονται τα πράγματα», είπε σχετικά.