Η ΑΕΚ επικράτησε το βράδυ της Κυριακής (23/02) με 3-0 του ΟΦΗ, σε ένα παιχνίδι που ουσιαστικά κρίθηκε από το 8ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν το 2-0 με τέρματα των Μάνταλου και Βέρντε. Ο Ιταλός διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 31′, για να διώξει κάθε αμφιβολία σχετικά με την ομάδα που θα φύγει από τον αγωνιστικό χώρο με το τρίποντο.

Ουσιαστικά, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα είχε σε όλο το ματς πρωταγωνιστικό ρόλο και αυτό δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης. Οι «κιτρινόμαυροι» ακολούθησαν κατά γράμμα τις οδηγίες του προπονητή τους, ο οποίος αυτήν τη φορά εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε στο χορτάρι του ΟΑΚΑ.

Ωστόσο, αυτό που φαίνεται να κερδίζει περισσότερο από όλα ο Καρέρα, είναι η εμπιστοσύνη των παικτών του και ο τρόπος με τον οποίον τους αντιμετωπίζει. Χαρακτηριστική ήταν η φάση κατά την αποχώρηση του Μάρκο Λιβάγια από τον αγωνιστικό χώρο, έχοντας προηγουμένως ο Κροάτης αναζητήσει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα, για να χάσει μόνο τον επόμενο αγώνα της ομάδας του και όχι δύο (συμπλήρωσε 10 κίτρινες).

Όπως αποχωρούσε ο Λιβάγια από το γήπεδο, ο Ιταλός αλενατόρε του ρίχνει μια σφαλιάρα σε φιλικό ύφος, με τον Κροάτη να γελά. Και αυτό με έναν ποδοσφαιριστή που δύσκολα μπορεί να φανταστεί κανείς ότι θα ανεχόταν από άλλον τεχνικό.

Δείτε τη σκηνή: