Ο ΠΑΟΚ πέρασε χθες το βράδυ από το ΟΑΚΑ με τη νίκη (0-2) επί του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να συνεχίσει την «τρελή» του πορεία στη Super League, πηγαίνοντας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητος, κάτι που έχει συμβεί μόλις μια φορά, το οποίο είχε πετύχει ο χθεσινός του αντίπαλος.

Μάλιστα, ο «δικέφαλος» του Βορρά συμπλήρωσε 365 ημέρες χωρίς να γνωρίσει την ήττα σε επίπεδο πρωταθλήματος, με τον Αστέρα Τρίπολης να είναι εκείνος που τον κέρδισε τελευταία φορά. Τότε το ημερολόγιο έδειχνε 4 Μαρτίου 2018 και το τελικό σκορ ήταν 3-2, το οποίο διαμορφώθηκε με δύο γκολ στις καθυστερήσεις.

Οι «ασπρόμαυροι» έκλεισαν την περσινή χρονιά με πέντε νίκες και την τρέχουσα σεζόν έχουν σε 23 αγώνες 20 νίκες και 3 ισοπαλίες. Έτσι, βρίσκονται κοντά στο να ισοφαρίσουν την επίδοση του «τριφυλλιού» από την αγωνιστική περίοδο 1963-64.

Το επίσης εντυπωσιακό, είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει επίδοση 6 νικών και 2 ισοπαλιών στα ματς με τους μεγάλους του αντιπάλους, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον Άρη, έχοντας αφήσει βαθμούς μόνο κόντρα στους δύο «κιτρινόμαυρους».