Έτοιμοι να ακολουθήσουν τα ανάποδα δρομολόγια είναι οι Δημήτρης Γιαννούλης και Αμρ Ουάρντα. Ο Έλληνας μπακ ετοιμάζεται να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ και να φορέσει από τώρα ξανά τη φανέλα του «δικέφαλου» του Βορρά, ενώ αντάλλαγμα για το σπάσιμο του δανεισμού φαίνεται πως θα είναι ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός, που θα επιστρέψει στο Περιστέρι.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και όλα δείχνουν πως θα έχουμε… happy end και για τις δύο πλευρές. Το deal αυτό για τον Ατρόμητο, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα θυμίσει εκείνο του καλοκαιριού, όταν παραχωρήθηκε ο Ανδρέας Γιαννιώτης και αποκτήθηκε ως ελεύθερος ο Σπύρος Ρισβάνης.

Τώρα, ο Γιαννούλης φαίνεται πως επιστρέφει στον ΠΑΟΚ, με τον Γιώργο Σαββίδη να ποστάρει και φωτογραφία του στο Instagram με φανέλα της ομάδας, και ο Ουάρντα που βρίσκεται από τη Δευτέρα (14/01) στην Αθήνα, θα φορέσει και πάλι την φανέλα με το αστέρι. Μια εξέλιξη, που αν τελικά οριστικοποιηθεί, θα ικανοποιήσει όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές.

Επίσης, αν ο 23χρονος μπακ επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, τότε στον Ατρόμητο θα… γκαζώσουν και για την απόκτηση του Αλέξανδρου Κατράνη, με τον οποίο είναι εδώ και μέρες σε ανοιχτή γραμμή.

Πηγή: gazzetta.gr