Δικαίωση στο Διαιτητικό για Βέμερ, πληρώνει ή υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός

Πολύ κοντά σε δεύτερο -3 το «τριφύλλι» λόγω του Γερμανού, στο τρίτο... καίγεται


ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
12:31
27/04/2018
Δικαίωση στο Διαιτητικό για Βέμερ, πληρώνει ή υποβιβάζεται ο Παναθηναϊκός
5
loading

Με την πλάτη στον τοίχο είναι πλέον ο Παναθηναϊκός, καθώς έπεσε στο κενό η προσπάθεια να κερδίσει χρόνο στην υπόθεση οφειλών στον Γενς Βέμερ. Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε το διπλό αίτημα των «πράσινων», με το οποίο ήθελαν να πληρώσουν σε δόσεις τον Γερμανό μπακ, δίχως να υποχρεωθούν να καταβάλουν άμεσα όλα τα οφειλόμενα (530.000 ευρώ), είτε να αναβληθεί η εφαρμογή των ποινών αφαίρεσης βαθμών, μέχρι να αποφανθεί η Ελεγκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας.

Παρά και την πρόσθετη παρέμβαση της Super League στην υπόθεση υπέρ του «τριφυλλιού», έπειτα από αυτήν την εξέλιξη, ο Παναθηναϊκός καλείται είτε να καταβάλει όλο το ποσό των οφειλόμενων στον Βέμερ, είτε να έρθει σε κάποιον διακανονισμό μαζί του. Πάντως, το δεύτερο μόνο εύκολο δεν φαντάζει, εάν κρίνει κανείς τη στάση του Γερμανού όλο αυτό το διάστημα.

Υπενθυμίζεται πως από το «τριφύλλι» έχουν ήδη αφαιρεθεί τρεις βαθμοί, σήμερα οριστικοποιείται και το δεύτερο -3, ενώ εάν έρθει και τρίτη αφαίρεση βαθμών, τότε ακολουθεί η αποβολή από το πρωτάθλημα της Super League και ο υποβιβασμός.

Παράλληλα, το Διαιτητικό Δικαστήριο έδωσε ακόμη ένα «χτύπημα» στον Παναθηναϊκό, τον οποίον υποχρέωσε να καταβάλει 54.000 ευρώ στον Στέργο Μαρίνο, ενώ το θέμα με τον Ράμους Τελάντερ «έκλεισε». Όλα αυτά, ενώ οι κινήσεις για να περάσει σε μια επόμενη διοικητική ημέρα η ΠΑΕ συνεχίζονται...

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρική Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του ποδοσφαιριστή ΧΡΗΣΤΟΥ ΤΖΑΝΗ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 59 /2018 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ ΕΕΟΔ, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του ποδοσφαιριστή ΣΤΕΡΓΟΥ ΜΑΡΙΝΟΥ κατά της υπ΄αριθμ. 214/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη 214/2018 απόφαση της ΠΕΕΟΔ της ΕΠΟ. Υποχρεώνει την ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ να καταβάλλει το ποσό των 54.099,81 ευρώ, νομιμοτόκως από τότε που η κάθε απαίτηση κατέστη ληξιπρόθεσμη και απαιτητή, έως την ολοσχερή εξόφληση.

Δέχεται τυπικά και ουσιαστικά την έφεση του διαμεσολαβητή ΘΕΟΦΙΛΟΥ ΚΑΡΑΣΑΒΙΔΗ κατά της υπ΄αριθμ. 133/2018 απόφασης της ΠΕΕΟΔ/ΕΠΟ και του ποδοσφαιριστή ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ . Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσίαν.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την υπ’ αριθμ 36533/2017 αίτηση του ποδοσφαιριστή Ράσμους Τελάντερ κατά της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Δέχεται τυπικά της προσφυγή του σωματείου με την επωνυμία ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 κατά της υπ΄αριθμ. 16/2018 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και του σωματείου με την επωνυμία ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ. Απορρίπτει αυτή κατ’ ουσίαν.

ΣΥΝΕΚΔΙΚΑΖΟΝΤΑΣ αντιμωλία των διαδίκων: 1) α) την από 16.04.2018 αίτηση (διορθώσεως) του ποδοσφαιριστή JENS ALEXANDER WEMMER του JOCHEN, β) την από 25.04.2018 πρόσθετη παρέμβαση του Σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών» υπέρ του αιτούντος JENS ALEXANDER WEMMER του JOCHEN, γ) την από 23.04.2018 πρόσθετη παρέμβαση του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» υπέρ της καθ΄ ης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με τη επωνυμία « ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ», 2) α) την από 17.04.2018 αίτηση (ερμηνείας) της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο», β) την από 23.04.2018 πρόσθετη παρέμβαση του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» υπέρ της καθ΄ ης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ», γ) την από 25.04.2018 πρόσθετη παρέμβαση του Σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών» υπέρ του αιτούντος JENS ALEXANDER WEMMER του JOCHEN, 3) α) την από 19.04.2018 αίτηση αναστολής της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με τη επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ», β) την από 23.04.2018 πρόσθετη παρέμβαση του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ» υπέρ της καθ΄ ης Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με τη επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» και γ) την από 25.04.2018 πρόσθετη παρέμβαση του Σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών» υπέρ του αιτούντος JENS ALEXANDER WEMMER του JOCHEN

Α) Απορρίπτει την ως άνω από 16.04.2018 αίτηση του JENS ALEXANDER WEMMER του JOCHEN και την από 25.04.2018 πρόσθετη υπέρ αυτού παρέμβαση του Σωματείου με την επωνυμία «Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών».

Β) Απορρίπτει την από 17.04.2018 αίτηση (ερμηνείας) της «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο» και την από 23.04.2018 πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ»

Γ) Απορρίπτει την από 19.04.2018 αίτηση αναστολής της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με τη επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ» και την από 23.04.2018 πρόσθετη υπέρ αυτής παρέμβαση του Αστικού Συνεταιρισμού Περιορισμένης Ευθύνης με την επωνυμία «ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar Βαζελος από κούνια

  Ρε Αλαφουζε έχεις καταλάβει τι έγκλημα κάνεις ; Έλεος ξεφτιλιζεις τον Παναθηναικο για 500 χιλιάρικα. Δεν καταλαβαίνεις ότι θα μείνεις στην ιστορία τού Παναθηναικου ως ο χειρότερος ιδιοκτήτης πού κατέστρεψε αυτόν τον μεγάλο σύλλογο;
  Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι θέλεις να απεμπλακης αλλά όχι ρίχνοντας την ομάδα Β εθνική. Κόψε τον λαιμό σου και πλήρωσε τα επείγοντα χρέη για να μην κινδυνέψει ή ομάδα διαφορετικά θα έχεις να κάνεις με τον κόσμο τού Παναθηναικου. Και όταν λέω κόσμο δεν εννοώ μόνο τούς οργανωμένους αλλά ΟΛΟΥΣ τούς Παναθηναικους. Αίσχος και ντροπή σου. Οι κατάρες μας θα σε κυνηγούν σε όλη την υπόλοιπη ζωή σου. Είδες τι έπαθε ο Βγενοπουλος πού λακισε όταν προηγουμένως πούλαγε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Ο[...]

 2. avatar sakkap

  Όταν παίρνεις παλτά από τα πανέρια και τους δίνεις φανέλα με ιστορία που ούτε εσύ ό ίδιος δεν σέβεσαι, αυτά τραβάς. Πρόεδρο Αλαφούζο και υποβιβασμό από Γερμανό παίκτη που δεν είναι ούτε για τοπικό στην Ελλάδα. Πόσο πιο χαμηλά; Όσοι έχουμε δει τον Παναθηναϊκό μεγάλο, ξέρουμε και πονάμε. Κάποια στιγμή ό Αλαφούζος πρέπει να πληρώσει και να το πληρώσει.

 3. avatar αλιευς

  Ενας ανυπαρκτος ποδοσφαιριστης ξεφτιλιζει με την σταση του εναν μεγαλο συλλογο.

 4. avatar Έχουν να

  πουν κάτι αυτοί που με σύστημα έδιωξαν το Βαρδινογιάννη για να έρθουν οι Βγενόπουλοι , οι Πατεράδες , οι , οι , οι Αλαφόύζοι.
  Για μένα κανείς στο γήπεδο , κανένας παίκτης να μη παίξει , στη Β Εθνική να πάει και αν λάχει και στη Γ Εθνική. Έλεος μας έχουν βγάλει τον καρκίνο. Άσε δε που είμαι καχύποπτος και υποψιάζομαι ότι ακόμη και τώρα κάποιοι ακόμη " τρώνε " ότι έχει μείνει από την άλλοτε κραταιά ομάδα που την υπολόγιζε όλη η Ευρώπη.

  1. avatar Ταυριωτης 13

   Ποιος σου είπε ρε αγανακτησμενε ότι έχει φύγει η οικογένεια ?

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει