Ήταν κάτι που αναμενόταν, οπότε σε αρκετούς δεν προκάλεσε αίσθηση ότι ο Ολυμπιακός προχώρησε σε πρόσθετη παρέμβαση προς το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League, σχετικά με τη δίωξη στον ΠΑΟΚ για τα όσα έγιναν στα Γιάννενα, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά δεν έχει κληθεί σε απολογία με βάση άρθρα που προβλέπουν αφαίρεση βαθμών, κάτι που έφερε την κίνηση αυτή των «ερυθρόλευκων», προκειμένου ο αθλητικός δικαστής να αναθεωρήσει και να αλλάξει το κατηγορητήριο.

ΠΑΟΚ: Δεν ανησυχούμε και δεν αντιδρούμε

Η πρόσθετη παρέμβαση των Πειραιωτών για την υπόθεση του ΠΑΟΚ σχολιάστηκε άμεσα και με καυστικό τρόπο στη Μικράς Ασίας. Οι Θεσσαλονικείς κάνουν λόγο για προσπάθεια να δυναμιτιστεί η ατμόσφαιρα ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι της Κυριακής (25/02, 19:30).

«Αφού δεν κατάφεραν τα ΜΜΕ τους και τα δήθεν “αντικειμενικά” εξαπτέρυγά τους να προκαλέσουν δίωξη για αφαίρεση βαθμών, η οποία φυσικά και δεν στοιχειοθετείται πουθενά, αποφάσισαν να φτάσουν στο έσχατο σημείο γελοιοποίησης. Ασφαλώς και δεν ανησυχούμε και δεν αντιδρούμε στην προσπάθειά τους να δυναμιτίσουν το κλίμα ενόψει Κυριακής», λένε χαρακτηριστικά.

Καραπαπάς: Να μην μιλούν για γελοιότητες οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας

Την αντίδραση από πλευράς ΠΑΟΚ, σχολίασε με δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

«Οι εκπρόσωποι της νεόπλουτης ομάδας που είναι δεύτερη σε τίτλους στην πόλη της Θεσσαλονίκης, καλά θα κάνουν να μη μιλούν για γελοιότητα.

Όλη η Ελλάδα ξέρει τη γελοία συνεργασία τους σε όλα τα επίπεδα και τις αβάντες σταλινικού τύπου απο την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Και μόνο γι αυτό δεν διώκονται για όσα έγιναν στα Γιάννενα.

Όλη η Ελλάδα γελάει με τα γκολ οφ σάιντ σε κάθε παιχνίδι, τις αβάντες μέχρι… θανάτου απο διαιτητές, παράγοντες και…τερματοφύλακες!

Μιλούν για γελοιότητα αυτοί που πέρσι έκαναν περισσότερες παρεμβάσεις παρά… προπονήσεις.

Υγ.: Αντί για τις καρμανιόλες που έβαλαν να σφυρίξουν, ας σφυρίξουν οι γελοίοι της δεύτερης ομάδας της Θεσσαλονίκης που κάνουν τις διαρροές! Πιο αντικειμενικοί θα είναι…».