Με τρεις αναγκαστικές αλλαγές ολοκλήρωσε το χθεσινό ματς στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός, στην ισοπαλία με σκορ 2-2, η οποία τον άφησε ακόμη περισσότερο πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος. Από το γήπεδο αποχώρησαν με θέματα τραυματισμού οι Κώστας Φορτούνης, Κέβιν Μιραλάς, αλλά και Παναγιώτης Ταχτσίδης. Οι δύο πρώτοι, στο α’ μέρος του ματς κόντρα στον Ατρόμητο.

Ο τελευταίος μάλιστα χτύπησε στα πλευρά και έπαθε λιποθυμικό επεισόδιο, ενώ αποχωρώντας από το γήπεδο κρατούσε τα πλευρά του και περπατούσε με μεγάλη δυσκολία. Στον Πειραιά επιρρίπτουν ευθύνες για το σκληρό -όπως χαρακτηρίζεται- παιχνίδι των παικτών του Νταμίρ Κάναντι στον ρέφερι του ματς, Θανάση Τζήλο, τον οποίον κατηγορούν ότι άφησε ατιμώρητο το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων.

Τα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης «έβραζε» με την αντιμετώπιση της ομάδας του από τον διαιτητή του συνδέσμου Λάρισας. Μάλιστα, τονίζεται ότι στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής ΠΑΕ ζήτησε η ομάδα να μη βγει στην ώρα της στο γήπεδο, στο δεύτερο μέρος. Να καθυστερήσει να εμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.