Με τους Μασούρα και Φορτούνη να σκοράρουν στο πρώτο μέρος και τον Βασιλαντωνόπουλο να βάζει αυτογκόλ στο δεύτερο και τον Ελ Κααμπί να βρίσκει ξανά δίχτυα, ο Ολυμπιακός που έπαιξε τρίτο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδι στις πρώτες τρεις αγωνιστικές της Stoiximan Super League νίκησε με 4-0 τη Λαμία και συνεχίζει χωρίς βαθμολογική απώλεια.

Με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πολύ ωραία εμφάνιση κόντρα στην Τσουκαρίτσκι στη Σερβία, οι Ερυθρόλευκοι μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο το γρήγορο γκολ και θα μπορούσαν να το πετύχουν στο 6′ με τον Μπιέλ που συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Φορτούνη αλλά πλάσαρε άουτ από καλή θέση. Μια φάση που δεν τρόμαξε, πάντως, τους φιλοξενούμενους και το έδειξαν στα επόμενα λεπτά.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκουλου είχε φάση στο 10′ με τον Καρλίτος που σούταρε από δύσκολη γωνία μετά το λάθος στην άμυνα ενώ στο επόμενο λεπτό ο ίδιος παίκτης σούταρε και ο Πασχαλάκης απέκρουσε μετά το κλέψιμο ψηλά. Η Λαμία, με λίγα λόγια, δεν έπαιζε αμυντικά και έδειχνε διάθεση να βγει όλο και πιο μπροστά αλλά λίγα λεπτά μετά τα δεδομένα άλλαξαν.

Στο 17′ ο Φορτούνης εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ και ο Μασούρας έπιασε με τη μία το σουτ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0, το οποίο έγινε το 2-0 στο 32′ όταν ο Κίνι σέντραρε, η άμυνα δεν έδιωξε καλά και ο Φορτούνης έπιασε ωραίο σουτ στην κίνηση και σκόραρε.

Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, είχε ήδη βάλει βάσεις νίκης και από εκεί και πέρα το θέμα ήταν αν θα ανέβαζε το σκορ στην επανάληψη ή αν οι φιλοξενούμενοι θα κατάφερναν να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Και τελικά έγινε το πρώτο. Οι Πειραιώτες είχαν μεγάλη φάση στο 52′ με το τελείωμα του Ελ Κααμπί εντός περιοχής που απέκρουσε ο Κοσέλεφ, είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία στο επόμενο λεπτό με τον Καμαρά που δεν κατάφερε να σκοράρει από κοντά και τελικά το 3-0 ήρθε με αυτογκόλ.

Στο 62′ ο Ροντινέι έκανε το γύρισμα και ο Βασιλαντωνόπουλος στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του, με το Καραϊσκάκη να πανηγυρίζει ξανά και τον Ελ Κααμπί να έχει στη συνέχεια ευκαιρίες για το 4-0 αλλά να μην τις αξιοποιεί. Το 4ο γκολ για τον Ολυμπιακό θα μπορούσε να έρθει και από τον Φορτούνη αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά το πλασέ που επιχείρησε στο 87′ και τελικά ο… επιμένων Ελ Κααμπί δικαιώθηκε στο 95′ και έγραψε το 4-0 εκτελώντας τον Κοσέλεφ μετά την κάθετη πάσα που πήρε.

Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (59′ Φρέιρε), Ντόη, Ορτέγκα (59′ Ροντινέι), Καμαρά, Έσε (73′ Αλεξανδρόπουλος), Μασούρας (73′ Καρβάλιο), Φορτούνης (81′ Μπρνιτς), Μπιέλ, Ελ Κααμπί.

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Τζανετόπουλος, Παούλαβετς, Σαραμαντάς, Στάνκο, Νούνιες, Τσιλούλης (46′ Λόνγκο, 65′ Ακούνια), Σλίβκα, Μαρτίνεθ (46′ Μούλα), Καρλίτος.