Μετά τη νίκη με 2-1 στο Εδιμβούργο, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε της Χαρτς και στην Τούμπα και μάλιστα με σκορ 4-0 χάρη στα γκολ των Τάισον (2), Μπράντον Τόμας και Κωνσταντέλια, εξασφαλίζοντας πολύ εύκολα, τελικά, την πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League.

Έχοντας το σκορ του πρώτου αγώνα και την ψυχολογία υπέρ τους, οι Θεσσαλονικείς μπήκαν στο ματς δυνατά, έχασαν την πρώτη, μεγάλη, ευκαιρία στο 13′ το δυνατό σουτ του Βιεϊρίνια στο δοκάρι και τελικά δεν άργησαν να έρθουν και τα γκολ. Οι Σκωτσέζοι, άλλωστε, δεν προβλημάτιζαν καθόλου την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο 13′, λοιπόν, ο Τάισον εκτέλεσε έξυπνα το φάουλ και ο Κωνσταντέλιας άφησε τη μπάλα να περάσει και να καταλήξει στα δίχτυα για το 1-0, για να ακολουθήσει στο 23′ το 2-0 με τη γκολάρα του Μπράντον Τόμας, ο οποίος με εκπληκτικό γυριστό μετά τη σέντρα του Κωνσταντέλια και την κεφαλιά του Σβαμπ έγραψε το 2-0.

Αν, επομένως, υπήρχε έστω μία αμφιβολία για την πρόκριση, τώρα πλέον δεν υπήρχε καμία. Ο ΠΑΟΚ είχε καθαρίσει πολύ εύκολα και από εκεί και πέρα το πρώτο ζητούμενο ως την ανάπαυλα ήταν το μην τραυματιστεί κάποιος παίκτης από τα μαρκαρίσματα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι ήταν εκνευρισμένοι και προκαλούσαν.

Η Χαρτς είχε την πρώτη της φάση στο 53′ με το σουτ του Κοχρέιν από καλή θέση που έφυγε λίγο άουτ ενώ δύο λεπτά μετά ο Σάνκλαντ με κεφαλιά δεν βρήκε στόχο. Και πάνω που οι Σκωτσέζοι άρχισαν να αισθάνονται ότι μπορεί να βάλουν κάποιο γκολ, τελικά δέχθηκαν τρίτο: Στο 57′ ο Κοτάρσκι βρήκε τον Ζίβκοβιτς, αυτός τον Κωνσταντέλια και ο νεαρός Έλληνας άσος βρήκε τον τρόπο για να διορθώσει την κακή πρώτη επαφή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα (3-0).

Όλα εύκολα, δηλαδή, για τον ΠΑΟΚ και όλα ευχάριστα στην Τούμπα, η οποία πανηγύρισε και τέταρτη φορά στο 71′, όταν στην αντεπίθεση ο Κωνσταντέλιας έδωσε στον Μπράντον Τόμας και αυτός έβγαλε τον Τάισον σε θέση για γκολ και το έκανε, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64′ Κετζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας (64′ Οζντόεφ), Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (82′ Βρακάς), Τάισον (75′ Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Μπράντον Τόμας (75′ Τζίμας).

Χαρτς (Φρανκ ΜακΑβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον (83′ Οφιά), Ντέβλιν, Μπόις (59′ Ταγκάβα), Κίνγκσλεϊ (67′ Ντένχολμ), Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ (67′ Λόουρι).