Τα νέα από Ισπανία για την πρόταση που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης με στόχο να αποκτήσει άμεσα τον Κιλιάν Μπαπέ έχουν ως αποτέλεσμα τα νέα ρεπορτάζ από Γαλλία, σύμφωνα με τα οποία η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει… 250 εκατ. ευρώ για να τον πουλήσει, αφού η διοίκησή της πιστεύει ότι μπορεί και να υπάρξει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου τελικά.

Στο μεγαλύτερο διάστημα του φετινού καλοκαιριού ο διεθνής Γάλλος επιθετικός ήταν στα μαχαίρια με την Παρί, έχονας ενημερώσει ότι δεν σκοπεύει να ανανεώσει το συμβόλαιο που λήγει του χρόνου αλλά και ότι δεν σκοπεύει να φύγει φέτος με μεταγραφή παρά μόνο σε ένα χρόνο ως ελεύθερος.

Τις τελευταίες εβδομάδες, τελικά, επανήλθε η ηρεμία, αλλά τα ισπανικά ρεπορτάζ περί πρότασης 120 εκατ. ευρώ που ετοιμάζει η Ρεάλ για να τον αποκτήσει άμεσα, έχουν ως αποτέλεσμα το… σίριαλ να αρχίζει ξανά. Κάτι που γίνεται σαφές και από τα νέα δημοσιεύματα στη Γαλλία, τα οποία αφορούν στις απαιτήσεις της Παρί.

Η ομάδα του Μπαπέ, λοιπόν, πιστεύει πλέον ότι υπάρχουν πιθανότητες για πλήρη ανατροπή του σκηνικού και ανανέωση του συμβολαίου του, οπότε για να τον πουλήσει τώρα στη Ρεάλ ζητάει… 250 εκατ. ευρώ. Λεφτά που μετέτρεπαν τη συγκεκριμένη μεταγραφή στην πιο ακριβή όλων των εποχών, λεφτά που δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δώσουν οι Μαδριλένοι για παίκτη που μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο.