Η ΑΕΚ υποδέχεται στις 21:45 (19/8) τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, με το παιχνίδι να γίνεται στη σκιά της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, με πλήθος κόσμου να πηγαίνει στο ακριβές σημείο και την παρουσία της αστυνομίας να είναι ισχυρή.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που είναι εξαιρετικά σημαντικό για την Ένωση, όχι μόνο επειδή μπορεί να κάνει ακόμη ένα βήμα προς τους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης αλλά και επειδή το βλέμμα της UEFA είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία έχει ξεκαθαρίσει πως αν συμβεί το παραμικρό θα υπάρξει τιμωρία για την ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουν ούτε να σκέφτονται στην ΠΑΕ, με την παρουσία όχι μόνο των σεκιούριτι αλλά και της αστυνομίας να είναι ισχυρή έξω από το γήπεδο.

Παράλληλα, πλήθος κόσμου έχει πάει και συνεχίσει να πηγαίνει στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσούρης τιμώντας έτσι τη μνήμη του και αφήνοντας φανέλες, κασκόλ, μπύρες και ό,τι άλλο έχουν μαζί τους, ενώ στο πέταλο της Original 21, όπου ήδη έχουν αρχίσει να μπαίνουν οι οργανωμένοι οπαδοί, έχει σηκωθεί μια μεγάλη φωτογραφία του.