Ο Παναθηναϊκός πήρε μεγάλη πρόκριση επί της Μαρσέιγ στη διαδικασία των πέναλτι στο Βελοντρόμ και είναι στα πλέι οφ του Champions League, με τους Γάλλους να μην παίρνουν καλά τον αποκλεισμό και να στέλνουν επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA για τη διαιτησία και στους δύο αγώνες.

Οι Μασσαλοί ήταν το φαβορί αλλά οι Πράσινοι ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τελικά σε μια βραδιά-θρίλερ στο Βελοντρόμ, το οποίο τελικά… πάγωσε. Μία μέρα μετά, όμως, στη Μαρσέιγ… άναψαν ξανά και ο λόγος είναι το γεγονός ότι έχουν παράπονα από τη διαιτησία και στις δύο αναμετρήσεις.

Έτσι, όπως αναφέρει το έγκυρο RMC, εστάλη επιστολή διαμαρτυρίας στην UEFA και αφορά και στους δύο αγώνες, με τις φάσεις που προκάλεσαν τα περισσότερα παράπονα στη γαλλική ομάδα να είναι οι εξής τρεις…

Η πρώτη είναι η κίτρινη κάρτα που είχε δει ο Κοντογκμπιά, ο οποίος στη συνέχεια αποβλήθηκε, στο πρώτο λεπτό του παιχνιδιού στη Λεωφόρο.

Η δεύτερη είναι το πέναλτι που δόθηκε υπέρ του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις στο Βελοντρόμ, για χέρι του Γκεντουζί, έπειτα από εξέταση του VAR.

Η τρίτη είναι το ακυρωθέν γκολ του Βιτίνια ξανά έπειτα από εξέταση του VAR.