Μια από τις κορυφαίες αναμετρήσεις σε ευρωπαϊκό διασυλλογικό επίπεδο είναι έτοιμο να φιλοξενήσει το «Γ. Καραϊσκάκης». Η σέντρα για το «UEFA Super Cup» μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης έχει προγραμματιστεί για απόψε Τετάρτη (16/08) στις 22:00 και το γήπεδο του Φαλήρου έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό στολίδι, καθώς οι εργασίες που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα το έχουν εξελίξει σε ένα από τα κορυφαία και πιο σύγχρονα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Συνοπτικά αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί στη reception, όπου τοποθετήθηκαν μεγάλες led οθόνες, δεξιά και αριστερά, με εντυπωσιακά χρώματα, ενώ μεγάλη led οθόνη έχει τοποθετηθεί και στις σουίτες στον τρίτο όροφο.

Ο φωτισμός του γηπέδου, τόσο έξω στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις αίθουσες, όπως αυτή της συνέντευξης Τύπου, έχει μεγάλες βελτιώσεις. Γενικότερα οι παρεμβάσεις σε τεχνολογικό επίπεδο είναι πολλές και έχουν εκσυγχρονίσει το γήπεδο σε τέτοιο ο βαθμό που τα σχόλια των ανθρώπων της UEFA είναι αποθεωτικά. Ανακαινισμένα δημοσιογραφικά θεωρεία, νέα μάτριξ, high tech τεχνολογία, καταπληκτικός χλοοτάπητας, σύγχρονος φωτισμός και πολλά άλλα.

Ιδιαίτερα αυξημένα θα είναι και τα μέτρα ασφαλείας. Για την είσοδο στο γήπεδο θα υπάρχει προέλεγχος, καθώς περιμετρικά του σταδίου έχουν τοποθετηθεί κιγκλιδώματα. Ένας δεύτερος έλεγχος θα γίνεται και έξω από τη θύρα.

Στο χώρο του πάρκινγκ (P3), έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη αίθουσα, χωρητικότητας 1000 ατόμων, όπου η UEFA θα δεξιωθεί τους επίσημους πριν από την έναρξη του τελικού. Στο πάρκινγκ (P1), ένα τμήμα του έχει γίνει TV Compound. Πολλά βαν από πολλά τηλεοπτικά δίκτυα από το εξωτερικό έχουν σταθμεύσει για να στέλνουν την εικόνα σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η σήμανση έξω από το γήπεδο έχει αλλάξει καθώς η UEFA έχει τοποθετήσει όλες τις δικές της σημάνσεις για τον τελικό του UEFA Super Cup, ενώ στο χώρο ανάμεσα στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και στην αίθουσα εργασίας Τύπου έχουν τοποθετηθεί ψηλά τραπέζια και ψηλές καρέκλες ώστε οι εκπρόσωποι του Τύπου να έχουν και ένα σύντομο γεύμα.

Αισθητικές παρεμβάσεις έχουν γίνει και στον χώρο των αποδυτηρίων. H UEFA τα έχει ντύσει με χρώματα της και με φωτογραφίες με τα σήματα της Μάντσεστερ Σίτι και της Σεβίλλης, που απόψε διεκδικούν το βαρύτιμο τρόπαιο.  

Με τη φιλοξενία ενός εκ των κορυφαίων αγώνων στην Ευρώπη, σε διασυλλογικό επίπεδο, το «Γ. Καραϊσκάκης» και η Ελλάδα έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του ποδοσφαιρικού ενδιαφέροντος παγκοσμίως. Με τον πιο εμφατικό τρόπο πιστοποιείται πως πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο που μπορεί να υποδεχτεί και να φιλοξενήσεις τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης.