Ο Νεϊμάρ δεν απασχολεί τα ΜΜΕ μόνο με όσα κάνει εντός γηπέδου αλλά κυρίως με όσα κάνει εκτός, με την τρανς influencer, Σοφία Μπάρκλεϊ, να αποκαλύπτει ότι ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν έπαιρνε μέρος σε πάρτι οργίων την εποχή της καραντίνας λόγω κορονοϊού και είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον γνωστό σέρφερ Πέδρο Σκούμπι.

Συγκεκριμένα, η τρανς influencer, με την οποία ο Νεϊμάρ διατηρούσε δεσμό το 2021, αναφέρθηκε σε όσα έγιναν σε ένα πάρτι στο οποίο συμμετείχε και ο Σκούμπι, ο οποίος είναι γνωστός Βραζιλιάνος σέρφερ.

«Αρχίσαμε να μιλάμε, να επικοινωνούμε και στη συνέχεια είπε: «Πάμε στο υπνοδωμάτιο;». Θα ήμασταν τέσσερις, εγώ, ο Νεϊμάρ, ο Πέδρο Σκούμπι και μια ακόμα γυναίκα», είπε αρχικά η Σοφία Μπάρκλεϊ και συνέχισε.

«Αρχίσαμε να φιλιόμαστε, το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, υπήρχαν ρούχα παντού. Το δωμάτιο ήταν σκοτεινό, αλλά ξέρω ότι το έκαναν, ο Νεϊμάρ και ο Πέδρο Σκούμπι συνευρέθηκαν».

Από εκεί και πέρα, η τρανς influencer είπε ότι στο συγκεκριμένο πάρτι, το οποίο έγινε τον Δεκέμβριο του 2021, ήταν πολλοί επώνυμοι και επώνυμες της Βραζιλίας ενώ έκανε λόγο και για άλλα πάρτι με όργια που έλαβαν χώρα την εποχή της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, με τον Νεϊμάρ να είναι πρωταγωνιστής σε όλα.