Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τη Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στην Τούμπα στον πρώτο αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League αν και είχε ευκαιρίες, με μεγαλύτερη όλων το χαμένο πέναλτι του Σβαμπ, για να σκοράρει, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να είναι πάντως ήρεμος και σίγουρος στις δηλώσεις του.

Οι Θεσσαλονικείς ήθελαν τη νίκη που θα τους έκανε φαβορί για την πρόκριση στον επόμενο γύρο αλλά τελικά για να προκριθούν θα πρέπει να νικήσουν στο Ισραήλ την επόμενη εβδομάδα. Αποστολή που δεν είναι εύκολη αλλά ούτε και πολύ δύσκολη, με τον Λουτσέσκου να λέει τα εξής στις δηλώσεις του στη NOVA αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα…

Για το παιχνίδι: «Είναι η πρώτη φορά στην καλοκαιρινή αυτή προετοιμασία που αισθάνομαι αυτοπεποίθηση από την ομάδα. Για πρώτο παιχνίδι δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δώσαμε μάχες και ενέργειες, απέναντι σε μία ομάδα που αμύνθηκε βαθιά. Εμείς είχαμε παίκτες που ήρθαν αργά, αλλά μου έδωσε η ομάδα μια καλή εικόνα».

Για τη ρεβάνς: «Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις είτε παίζεις εντός είτε εκτός δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Οι ομάδες δε θα αλλάξουν πολύ στο δεύτερο ματς. Είμαι χαρούμενος που η ομάδα μου έσβησε κάποιες από τις ανησυχίες που είχα πριν ξεκινήσει το ματς και αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση».