Ένα ακραίο περιστατικό συνέβη σε αγώνα τένις στη Βουδαπέστη, με τη Σουάι Ζανγκ να αποχωρεί από το κορτ βρισκόμενη σε κρίση πανικού, μετά από λάθος απόφαση διαιτητή και τις αδικαιολόγητες αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό της. Το απίστευτο ήταν πως παρόλο την πολύ δύσκολη κατάσταση, η αντίπαλος της πανηγύριζε!

Όλα έγιναν όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Ζανγκ έστειλε το μπαλάκι στο όριο της πλάγιας γραμμής. Ο επόπτης γραμμών έδειξε άουτ, όπως και η διαιτήτρια του αγώνα. Η Ζανγκ αντέδρασε έντονα αφού θεώρησε ότι το μπαλάκι είχε χτυπήσει πάνω στη γραμμή, οπότε ο πόντος έπρεπε να δοθεί σε εκείνη. Την ώρα που η Κινέζα απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του αγώνα, η Τοτ πήγε στο σημείο και «έσβησε» με το πόδι της το σημάδι που είχε αφήσει το χτύπημα της αντιπάλου της.

Η αθλήτρια, με το που την είδε, άρχισε να της φωνάζει «Περίμενε, περίμενε, κράτησε το σημάδι. Τι κάνεις; Γιατί το κάνεις αυτό;». Η αντίπαλός της απάντησε «Γιατί δημιουργείς προβλήματα».

Όλα αυτά οδήγησαν την Κινέζα στο να πάθε κρίση πανικού. Η αθλήτρια αποχώρησε από τον αγώνα, με την αντίπαλο της να πανηγυρίζει έξαλλα.