Ο Άρης απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Γιακούμπ Μπράμπετς και θέλει τώρα να προχωρήσει στην απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, με τον πρώτο στόχο να είναι ο Φιλ Τζόουνς ο οποίος αποχώρησε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από 12 χρόνια στην ομάδα.

Αν οι Κίτρινοι πουλούσαν στους Πράσινους τον Πολωνό στόπερ θα ήθελαν δύο μεταγραφές για το κέντρο της άμυνας, αλλά η απάντησή τους ήταν αρνητική και αυτό σημαίνει ότι θέλουν μία μεταγραφή πλέον για τη θέση. Και η μεταγραφή που θέλουν να κάνουν είναι αυτή του Τζόουνς.

Ο 31χρονος Άγγλος στόπερ ήταν παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 μέχρι και πριν λίγες μέρες, όταν έληξε το συμβόλαιό του και αποχώρησε ως ελεύθερος. Έχει, επομένως, τις παραστάσεις και την εμπειρία για να βοηθήσει σημαντικά και οι άνθρωποι του Άρη άρχισαν συζητήσεις μαζί του με στόχο να τον πείσουν να έρθει στην Ελλάδα.

Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη βέβαια και υπάρχει διαφορά αυτή τη στιγμή ανάμεσα στην πρόταση των Θεσσαλονικέων και τα λεφτά που θέλει ο παίκτης, αλλά οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και στον Άρη θέλουν να πιστεύουν ότι θα καταφέρουν να τον πείσουν να φορέσει τα κίτρινα έπειτα από 229 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, με τη Γιουνάιτεντ, με την οποία κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Europa League, ένα κύπελλο Αγγίας και ένα Λιγκ Καπ.