Λίγες μέρες μετά την έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του Νασέρ Αλ Κελαϊφί έπειτα από καταγγελία Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία για απαγωγή του λόγω εγγράφων που είχε και τα οποία τον… έκαιγαν, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν κατηγορείται και από πρώην συνεργάτη του για μια σειρά από εγκληματικές ενέργειες.

Συχνό φαινόμενο τείνει να γίνει, πλέον, το να υπάρχουν καταγγελίες κατά του Άραβα ιδιοκτήτη της γαλλικής ομάδας και μάλιστα καταγγελίες για σοβαρά παραπτώματα που φέρεται να έχει διαπράξει και όχι για… παραβίαση του φαναριού, για παράδειγμα, ή για λάθος παρκάρισμα.

Ο Αλ Κελαϊφί είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της δικαιοσύνης για διάφορα θέματα και τώρα ο Μαροκινός Χιτσάρ Καρμουσί, όπως αποκαλύπτει η γαλλική Le Monde, τον κατηγορεί για… τα πάντα: Συμμετοχή σε απαγωγές, απόπειρες απαγωγών, εκβιασμοί, εγκληματικές συνωμοσίες, «φίμωση» μαρτύρων, δωροδοκία δημοσίων προσώπων, καταπάτηση ιδιωτικότητας και προσωπικών στοιχείων.

Ο Καρμουσί είναι πρώην συνεργάτης του 49χρονου Καταριανού και ισχυρίζεται πως έχει, υπογραμμίζει η Le Monde, αποδείξεις για όλα όσα λέει. Το θέμα, όμως, δεν είναι μόνο το να έχει αποδείξεις ο καταγγέλων αλλά και το να έχει πραγματικά διάθεση η δικαιοσύνη να ασχοληθεί σοβαρά με τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, γιατί μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο παρά τις συνεχείς καταγγελίες…