Έρευνα στο σπίτι του Νασέρ Αλ Κελαϊφί, προέδρου της Παρί Σεν Ζερμέν, κάνει η αστυνομία έπειτα από την καταγγελία του Γαλλοαλγερινού επιχειρηματία Ταγιέμπ Μπεναμπντεραχμάν για απαγωγή του 2019 επειδή είχε στην κατοχή του έγγραφα τα οποία είχαν ως στόχο τον Άραβα.

Ο Ταγιέμπ Μπεναμπντεραχμάν είχε εγκατασταθεί στη Ντόχα τον Ιούνιο του 2019 μετά την πρόσληψή του στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Κατάρ και κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα απαγωγής και τον κρατούσαν για έξι μήνες, ανακρίνοντάς τον για κάποια έγγραφα που φέρεται να είχε στην κατοχή του και τα οποία έβαζαν στο στόχαστρο τον Αλ Κελαϊφί.

Τελικά ο Γαλλοαλγερινός επιχειρηματίας, όπως κατήγγειλε, αφέθηκε ελεύθερος στα τέλη του 2020 αλλά αφού πρώτα υπέγραψε ότι θα κρατήσει κρυφά τα έγγραφα που είχε στην κατοχή του για τον πρόεδρο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί εμπλέκεται σε περίεργες ιστορίες, αφού στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί τόσο για απαγωγή όσο και για βιασμό, ενώ οι Αρχές τον ψάχνουν και για άλλους λόγους που έχουν να κάνουν με τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων στην Ασία.

Είναι, όμως, η πρώτη φορά που η αστυνομία μπήκε σπίτι του για να κάνει έρευνα, με τον γαλλικό Τύπο να περιμένει με ενδιαφέρον την κατάληξη αυτής της ιστορίας.