Ο Κώστας Σλούκας υπέγραψε στον Παναθηναϊκό μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό προκαλώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς των Πράσινων, οργή σε αυτούς των Ερυθρόλευκων και παράλληλα… τρέλα στη Euroleague, όπως δείχνουν και οι συνεχόμενες αναρτήσεις στον επίσημο λογαριασμό της Λίγκας στο Twitter.

Πρόκειται για τη βόμβα του καλοκαιριού -εκτός κι αν συμβεί κάτι ακόμη πιο δυνατό στη συνέχεια- όχι μόνο στο ελληνικό μπάσκετ αλλά στο ευρωπαϊκό και αυτό φαίνεται και από τον τρόπο με τον οποίο υποδέχθηκε τα νέα η Euroleague.

Αρχικά, σε ανάρτησή της στο Twitter έβαλε μια φωτογραφία του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο μετά την υπογραφή του συμβολαίου και την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, ρωτώντας: «Είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού;».

Στη συνέχεια, η Euroleague ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Εργκίν Αταμάν να είναι χαμογελαστός έπειτα από μια… έκρηξη βόμβας, «ντύνοντας» το βίντεο με ήχο από σειρήνα όταν γίνεται βομβαρδισμός.

Και σαν να μην έφταναν αυτά, η Λίγκα επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία… ντύνει τον Σλούκα στα πράσινα και ρωτάει αν του πάει η νέα του φανέλα.