Λίγες μέρες μετά τα δημοσιεύματα που ήθελαν τη Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμη να αποκτήσει τον Αρντά Γκιουλέρ από τη Φενέρμπαχτσε, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε… ντου και κατάφερε τελικά να τον ντύσει στα λευκά, με τον διεθνή Τύπο να την αποθεώνει για την κίνησή της.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αυτός ήταν και ο λόγος που η Μπάρτσα και οι Μίλαν, Μπάγερν Μονάχου και Ντόρτμουντ προσπαθούσαν να τον αποκτήσουν. Αυτή που τα κατάφερε, όμως, ήταν η Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι μπήκαν τις τελευταίες μέρες στη διεκδίκησή του και ο παίκτης είπε αμέσως «ναι», οπότε από εκεί και πέρα τα πράγματα ήταν πιο εύκολα. Για να είναι σίγουρη, πάντως, η Ρεάλ πρόσφερε στη Φενέρμπαχτσε 20 εκατ. ευρώ, περισσότερα δηλαδή από τα 17,5 που ήταν η ρήτρα αποδέσμευσης, ενώ ένα πολύ μεγάλο ποσό αναμένεται να πάρει ως προμήθεια και ο μάνατζερ του παίκτη.

Η Βασίλισσα, μάλιστα, επισημοποίησε ήδη το deal με τη σχετική ανακοίνωση και ο Γκιουλέρ τίθεται άμεσα στη διάθεση του Κάρλο Αντσελότι, αφού θα πάρει κανονικά μέρος στην προετοιμασία της ομάδας.