Πολύ κοντά σε μια μεταγραφή που μπορεί να αποδειχθεί πάρα πολύ σημαντική στο μέλλον είναι η Μπαρτσελόνα, η οποία ετοιμάζεται να προσφέρει 35 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον 18χρονο Αρντά Γκιουλέρ της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος θεωρείται το «παιδί θαύμα» του τουρκικού ποδοσφαίρου.

Για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν η Μίλαν, η Μπάγερν Μονάχου, η Ντόρτμουντ και, όπως προαναφέρθηκε, η Μπαρτσελόνα. Και για να ενδιαφέρθηκαν όλοι αυτοί μάλλον ο Γκιουλέρ θα είναι τόσο ταλαντούχος όσο λένε ότι είναι όσοι τον έχουν δει σε δράση.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός θεωρείται από όλους ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να τον κάνει δικό της, έχοντας αποφασίσει, όπως αναφέρει η Relevo, να ξοδέψει 35 εκατ. ευρώ. Τα μισά εξ αυτών, τα 17,5 εκατ. ευρώ δηλαδή, είναι για τη ρήτρα αποδέσμευσης και άλλα τόσα θα είναι η… προμήθεια του μάνατζερ, ο οποίος παίζει καθοριστικό ρόλο στο να καταλήξει στη Βαρκελώνη ο παίκτης και όχι σε κάποια από τις άλλες ομάδες που επίσης ενδιαφέρονται.

Ακόμη, πάντως, κι αν όλα πάνε καλά για τους Καταλανούς και ολοκληρώσουν τη μεταγραφή, είναι πιθανό ο Γκιουλέρ να παραμείνει ως δανεικός στη Φενέρμπαχτσε τη νέα σεζόν και ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός. Το αν θα μπορέσει, δηλαδή, η Μπάρτσα να τον δηλώσει από φέτος στη La Liga ή θα πρέπει να περιμένει ένα χρόνο.