Αν και οι πρώτες ενδείξεις έκαναν λόγο για μεγάλη πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης προκειμένου να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Έντι Ταβάρες, κάτι τέτοιο φαίνεται να έχει… κολλήσει.

Τα τελευταία ρεπορτάζ ανέφεραν ότι οι Πόρτλαντ Μπλέιζερς παρακολουθούν την περίπτωση του υψηλόσωμου σέντερ και πλέον ενισχύονται ακόμα περισσότερο από το τελευταίο δημοσίευμα της «Marca» η οποία ανέφερε ότι δεν τα βρίσκει με τη Ρεάλ!

Συγκεκριμένα εξηγεί το εν λόγω ρεπορτάζ ότι στη Ρεάλ θεωρούν υπερβολικό ποσό τα τρία εκατομμύρια καθαρά ετησίως που ζητάει ο Ταβάρες. Από την άλλη η ρήτρα αποδέσμευσής του είναι πολύ υψηλή και φτάνει τα έξι εκατομμύρια ευρώ. Βέβαια οι Μπλέιζερς καραδοκούν για τον σέντερ από το Πράσινο Ακρωτήρι. Και η μοναδική λύση να τον αποκτήσουν είναι να «σπάσει» η ρήτρα σε δόσεις ή να αποκτηθεί το επόμενο καλοκαίρι που θα είναι Free Agent.

Φέτος ο Ταβάρες έλαβε 1.7 εκατομμύρια ευρώ και προκειμένου να επεκτείνει το συμβόλαιό του ζητάει τρία εκατομμύρια για κάθε χρόνο που θα υπογράψει. Σε περίπτωση που δεν συμβεί κάτι τέτοιο, ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ θα έρθει στο προσκήνιο για τη Ρεάλ προκειμένου να αντικαταστήσει τον Ταβάρες. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο Ισπανός σέντερ θελήσει να επιστρέψει στην Ευρώπη αναμένεται να στρέψει και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Πηγή: gazzetta