Πολλά έχουν ακουστεί κατά καιρούς για το αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο βάζει την ομάδα πάνω απ’ όλα ή πρώτα τον εαυτό του και μετά όλα τα άλλα, με τον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος υπήρξε συμπαίκτης του για χρόνια στη Ρεάλ Μαδρίτης, να αναφέρεται στον Πορτογάλο και στο πώς τον έζησε από κοντά.

Ο Μπέιλ και ο Ρονάλντο συνυπήρξαν στη Ρεάλ από το 2013 ως το 2018 κατακτώντας τίτλους σε Ισπανία και Ευρώπη, με τον Ουαλό να παραχωρεί συνέντευξη και να ερωτάται για τον CR7 και για το πώς ήταν ως τύπος.

«Ήταν πραγματικά καλός. Είχε τις στιγμές του. Για παράδειγμα, αν είχαμε νικήσει με 5-0 και δεν είχε σκοράρει, έμπαινε στα αποδυτήρια και πετούσε τα παπούτσια του θυμωμένος. Είναι σαν να κέρδισε η ομάδα σου στο Ryder Cup, αλλά δεν πήρες πόντο οπότε είσαι θυμωμένος. Αλλά ήταν καλός τύπος, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να φοβηθούν για το πώς είναι, αλλά δεν υπάρχει λόγος», είπε ο Μπέιλ, δίνοντας ακόμη ένα «επιχείρημα» σε όσους θεωρούν πως ο Ρονάλντο ενδιαφέρεται πρώτα για τις δικές του επιδόσεις και μετά για αυτές της ομάδας.